Bulvár

Ronaldo akarata ellenére ismét nevetség tárgya lett

Újabb műremeken hahotázik a sportvilág, mi pedig összeszedtük az eddigi "legjobb" alkotásokat.

Óriási megtiszteltetést jelent egy közszereplőnek, ha egy művész szobor formájában halhatatlanná teszi, azonban úgy tűnik, hogy valamilyen eddig ismeretlen ok miatt a futballistákról mintázott alkotások esztétikai minősége elképesztően alacsonyra sikeredik. 

Az utóbbi időben több hajmeresztő szoborköltemény is született azzal a céllal, hogy a világ legismertebb futballistáinak tisztelegjen - nos a művészeknek a legtöbb esetben pont fordított hatást sikerült elérniük, és nevetség tárgyává tették alanyaikat.

Következzek hát a "legjobbak".

Diego Maradona

Ha valamit sikerült megörökítenie a művésznek, az Maradona csibészsége, itt azonban véget is ér a hasonlóság. Az isteni Diego nagy szerencséje azonban, hogy a szobrot a világ szeme elől elrejtett helyen, Kalkuttában állították, bár így sem úszta meg a gúnyolódást.

Alexis Sanchez

A chilei válogatottal két Copa Americát nyerő és így hazájában nemzeti hősként ünnepelt Arsenal-sztár nem is kérdés, hogy szobrot érdemelt, a kérdés az, hogy megfelelően tisztelegnek e előtte ezzel a csodával?

Luiz Suárez

Bátran kijelenthetjük, hogy Suárez az életben sem a legjóképűbb férfiak táborát szaporítja, éppen ezért szerkesztőségünkben megoszlottak a vélemények, hogy a szobor vagy ő maga a csúnyább.

Michael Essien

Az egyik legújabb, és alsó hangon legfurcsább UFO szobor, melyet a ghánai középpályás tiszteletére emeltek a közelmúltban. A vonalvezetés már-már Picasso szürrealista korszakára emlékeztet, csak éppenséggel annyira ronda, hogy gyerekeket lehet vele riogatni.

Cristiano Ronaldo 

Egy olyan piperkőc férfinak mint Ronaldo, minden bizonnyal övön aluli ütés lehetett a madeirai reptéren állított mellszobrának avatása. Valamelyest csökkenthette bánatát, hogy a a repteret is átnevezték a tiszteletére, valamint pár hónapra rá kapott egy egész korrekt másolatot jómagáról.

+1 CR7 második felvonás

A legfrissebb agymenés Oroszországból érkezik, és a portugál világsztár szerencséjére átmeneti darabról van szó, valamint egy aprányival talán színvonalasabb, mint madeirai társa. Hiába olvad el azonban mesés jégszobra, mint tudjuk: az internet nem felejt!