Manchester United

Elátkozott mezt kapott Alexis Sánchez

Aligha hinnénk, de CR7 óta a 7-es meznek igencsak rossz ómenje van Manchester vörös felében.

Immáron hivatalossá vált Alexis Sánchez átigazolása Manchesterbe, a chilei támadó a 7-es számú mezben hódíthatja meg a United-hívek szíveit. Komoly örökséget kell átvennie Sáncheznek, hiszen korábban George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham és Cristiano Ronaldo is viselték a mezt. A nehéz örökséget a portugál csillag után senki nem bírta el.

2009 óta ugyanis négyen viselték a kultikus számot, Michael Owen, Antonio Valencia, Ángel di Maria és Memphis Depay, ám ehhez a mezhez a Vörös Ördögök 617 PL-góljából csupán 11 fűződött, ami 1,78%-os mutató.

Fotó: Manchester United

"Amikor mondták, hogy milyen nevek viselték korábban a 7-es mezt, tudtam, hogy felelősséggel kell viselnem. Nem is járhat más a fejemben, mint a Bajnokok Ligája-cím és a Premier League-aranyérem. Úgyhogy remélem, a legjobbamat tudom majd nyújtani a klubnál és trófeákat nyerek" - nyilatkozta Sánchez.

Ami egyébként Alexis teljesítményét illeti, a bukik 12.5-re lőtték be az idei PL-góljainak számát, vagyis az Arsenalban elért hét mellé még hatot kellene lőnie, hogy meglegyen az over.

A Manchester United hétvégén nagy rangadót játszik, Sánchezék a Tottenham vendégei lesznek a Wembley-ben. A Spursre 2.25-szörös, a MU-ra 3.15-szörös szorzóval fogadhatunk a    -n.

[2522992] 2018-01-31 21:00:00 Tottenham Hotspur - Manchester Unitedx;