Angol foci

Vardy vagy Hernandez is kiköthet a Unitednél januárban

Mou mindenképp szeretne erősíteni a támadósoron, és ha a City Sanchéz-üzletét nem sikerül megfúrni, életbe lép a B-terv.

A Vörös Ördögök nyári rekordigazolása, a belga csatár Romelu Lukaku ezidáig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A támadó minden sorozatot figyelembe véve ezidáig 15 gólnál jár, azonban elég aggasztó, hogy legutóbbi 21 pályára lépésén csupán 5 találatot jegyez, ráadásul a nagycsapatok ellen kifejezetten pocsékul megy neki a játék. Mi mást tehetnek hát, elkezdtek erősítés után nézni.

Folytatódik a Sánchez-saga. fotó: archív

Komoly városi harc alakult ki az arsenalos Alexis Sánchezért, hiszen Jose Mourinho a napokban rálicitált Pep Guardioláékra és 25 millió fontot ajánlott a chileiért. A Citynél ugyan meg vannak győződve róla, hogy a támadó náluk fog kikötni, azonban láttunk már ennél jóval cifrább transzfersztorikat is, szóval közel sem biztos, hogy Sánchez és Guardiola újra együtt indulnak februártól a csatába.

Egyik külföldi buki mondjuk szinte készpénznek veszi ezt, hiszen @1.25-re tartja, hogy a chilei égszínkék mezben folytatja pályafutását.

Mou sem biztos a dolgában, ezért el is kezdett B-tervet szőni, a két fő esélyes pedig a rókák büszkesége, Jamie Vardy és a kalapácsosok ásza, Javier Hernandez - írta a The Daily Telegraph.

A három támadó idei statisztikái. fotó: whoscored.com

A West Ham már be is jelentette, hogy hajlandó elengedni a nyáron 14 millió euróért megszerzett mexikói válogatottat, aki így könnyen megeshet, hogy visszatér régi kenyéradójához. A 29 éves Chicharito unitedes időszaka alatt az egyik leghasznosabb cserejátékos volt a Premier League-ben - Mourinho anno azt nyilatkozta róla, hogy soha nem engedte volna el, ha ő lett volna akkoriban a vörösök trénere.

A másik kiszemeltet sem kell nagyon bemutatni, hiszen Vardy oroszlánrészt vállalt a Leicester csodaszámba menő 2016-os bajnoki címében, és bár azóta nem tudja azt az ütemet diktálni, még mindig állandó életveszélyt jelent az ellenfelek számára. Az angol válogatott árát 37 millió fontra taksálják, amit a manchesteriek vígan ki tudnának pengetni, a fő kérdés azonban az, hogy a Srivaddhanaprabha-család - azaz a Leicester tulajdonosai -  hajlandóak e megválni tőle.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket, amelyekről első kézből olvashattok a hatharom.com-on.