Átigazolás

Már nyomtatják a MU új sztárjának mezeit

Ez azért elég árulkodó jel azt illetően, hogy Alexis Sánchez melyik klubnál folytatja.

Csütörtök délután még mindig várunk a hivatalos bejelentésre Alexis Sánchez kapcsán, a chilei szupersztár egyelőre még az Arsenal játékosának tekinthető. Ám hogy ez az állapot már nem áll fenn sokáig, arra Arséne Wenger nyilatkozata mellett a brit bukmékerek 1.05-ös szorzója is árulkodik, amelyet arra kínálnak, hogy Sánchez februártól már az Álmok Színházában tündökölhet.

A két érintett csapat hétvégi mérkőzése
   
  1 x 2
Burnley-Manchester United 5.75 3.80 1.55
Arsenal-Crystal Palace 1.50 4.45 5.25

"30 éve dolgozom már az átigazolási piacon, így a tapasztalataim azt mondatják velem, Sánchez a Manchester United játékosa lesz. Persze bármikor bármi közbejöhet, ami véget szakít az egyeztetéseknek. Legjobb tudomásom szerint Mhitarjan is az üzlet részét képezi majd, ráadásul nagyon kedvelem a játékát. Nem gondolom, hogy a fizetésével bármi probléma lesz majd" - nyilatkozta Wenger.

A francia trénert emellett két másik potenciális érkezőről is kérdezték, ám természetesen sok konkrétumot nem árult el az újságíróknak.

"Sem Malcom, sem Aubameyang kapcsán nem tudok sokat elárulni. Majd akkor jelentünk be bármit, ha véget érnek a tárgyalások. Sánchez és Mhitarjan ügyében közel a lezárás, de a többiekkel kapcsolatban nincs ilyenről szó" - felelte Wenger.

Fotó: Twitter

Az odds, valamint Wenger szavai mellett a Manchester United sportszergyártó cége is úgy véli, létrejön az üzlet. Egy Twitterre feltöltött kép tanúsága szerint ugyanis már le is gyártották az első, Alexis nevével ellátott mezt, amelyből már azt is tudjuk, hogy Sánchez milyen számmal futballozhat majd az Old Traffordon.

Korábban George Best, David Beckham, Eric Cantona és Cristiano Ronaldo is viselték a bűvös 7-est.

Hétvégén a két érintett fél közül a Unitedre vár nehezebb feladat, Mourinhóék az idény meglepetéscsapatához látogatnak, míg az Arsenal városi rangadót vív a Crystal Palace ellen.

2018-01-20;47
2018-01-21;47
2018-01-22;47
237903