Átigazolás

Hamarosan beeshet az odds - egy év után távozhat klubjából a legjobban fizetett PL-játékos

Sánchez karrierje csúcsán érkezett a Unitedbe, ám nem igazán tudták kiaknázni a benne rejlő potenciált. Ide igazolhat.

Több angol forrás is megerősítette a pletykákat, miszerint Alexis Sánchez ott szeretné hagyni a Manchester Unitedet. A chilei fenegyerek elégedetlen José Mourinho taktikai stílusával és felfogásával, továbbá a nagyvárosi nyüzsgés is hiányzik neki. A dolog kölcsönös, hiszen a portugál tréner sincs kibékülve a 29 éves támadóval, akinek nem igazán talál megfelelő szerepkört csapatában.

Egyesek lehet nem tudják, de Sánchez a Premier League legjobban kereső futballistája – hetente 350.000 fontot, azaz nagyjából 129 millió forintot vág zsebre!

A pénz persze nem minden, és a chilei nem csak Mouval, hanem a csapattársakkal is rossz viszonyban van, egyedül érzi magát, ez pedig tovább erősíti benne a távozási vágyat.

Az ügyben volt mestere, Arsene Wenger is megszólalt, aki szerint az önbizalom hiányára fogható a játékos pocsék teljesítménye. "Szerintem elvesztette az önbizalmát. A legnagyobb erőssége a kezdeményezőkészség volt, ám ez szép lassan teljesen kikopik belőle.” - mondta az egykori Arsenal mester.

A chilei támadó idén nyolc bajnokin és két Bajnokok Ligája meccsen lépett pályára és ezidáig egyetlen árva gólt jegyez.

Az angol sportlapok és bukmékerek már azt is tudni vélik, hogy Sánchez a Paris-Saint Germainben szeretné folytatni a karrierjét és amennyiben lehetőség nyílna rá, már januárban meglépné a váltást. Az egyik legnagyobb szigetországi fogadóiroda már fel is vette a kínálatába ezt a piacot és abból kiindulva, hogy mindössze @2.50-et fizetne, ha a PSG-ben folytatná, egyértelművé válik, hogy nem csak pletykákról van szó.

Némi remény persze van még a maradására és legközelebb a vasárnapi városi rangadón bizonyíthatja, hogy megéri a pénzét és a csapatnak szüksége van rá, feltéve ha Mourinho bizalmat szavaz neki.

[2782071] 2018-11-11 17:30:00 Manchester City - Manchester Unitedx;