Premier League

Félmilliárd forintot érhet a liverpooli zseni gólja

  • varin

Ha Mo Szalah szerda este a West Bromwich kapuját is beveszi, a Poolnak mélyen zsebébe kell nyúlnia.

Fotó: Archív

Mint arról a hétközi kombis cikkünkben is beszámoltunk, a forduló egyik nagy tutijának a Liverpool győzelme tűnik a West Bromwich Albion ellen. A Mersey-parti gárda jó formában van, ráadásul a WBA hazai pályán nem szokott gondot jelenteni a Vörösöknek. De vajon a Pool újdonsült közönségkedvence, Mohamed Szalah is ismét kiveszi a részét a sikerből?

A legutóbbi négy Pool-WBA találkozón a hazaiak tíz gólt is szereztek.

A talán méltatlanul meg nem énekelt támadó egészen hihetetlen formában kezdte a szezont, 24 meccsen 19+6-os mutatóval bír úgy, hogy a csapat utolsó nyolc bajnokiján kilenc gólig jutott. Jó eséllyel tehát szerda este átlépi a 20-as küszöböt is a Romától megszerzett egyiptomi, ám ez a gól nem kevés pénzébe kerülhet majd klubjának.

Szalah vételárában ugyanis szerepel egy kitétel, mely szerint ha megszerzi a 20. gólját is a klubjában, akkor a Liverpool 1.3 millió fontot kell átutaljon a Romának, hálájuk jeléül.

11522#00

Szalah egyetlen találatára a nemzetközi fogadóirodák 1.70-1.72-es szorzót fizetnek, amely azt tekintve jó befektetésnek tűnik, hogy Jürgen Klopp csapata az utolsó 12 találkozón nem kevesebb, mint 41 gólt szerzett.

Érdemes lehet tehát bepróbálkozni egy Szalah-góllal, a nyári szerzemény ugyanis nem csak a gólszerzésben erős, de mindezt hanyag eleganciával és hihetetlen magabiztossággal teszi. És ehhez még egy pocsék teljesítményt nyújtó rivális is adott...

[2522911] 2017-12-13 21:00:00 Liverpool - West Bromwich Albionx;