Átigazolás

Meglepő fordulat Szalah átigazolásának szorzóiban

  • gb1
megosztom

A klubszezon vége óta már minden gigásszal összeboronálták, ám a körülmények miatt változott a lehetséges befutó kiléte.

A Pool egyelőre úgy tűnik, meg tudja tartani legnagyobb tehetségét, de ez aligha lesz egyszerű. fotó: archív

Az eszméletlen jóra sikerült első liverpooli szezonja után minden szem Mo Szalah-ra szegeződött pénteken, amikor Egyiptom megkezdte a vb-szereplését Uruguayi ellen. Sokak nagy csalódására azonban a támadó nem kapott lehetőséget Héctor Cúper mestertől, aki minden bizonnyal a két inkább verhető ellenfél, Oroszország és Szaúd-Arábia ellen tartalékolta a játékost.  Az El Phara'ena nélküle is jól állta a sarat de végül az utolsó pillanatokban Gimenez góljának köszönhetően 1-0-ra alulmaradt.

A hírek alapján Szalah-nak még mindig nem múlt el nyomtalanul a BL-döntőben Sergio Ramos által okozott vállsérülése, bár a kedden a házigazda oroszok ellen már mindenképpen a pályára várják.

Az egyiptomiak talizmánja nem csak a vb miatt szolgáltatja a szalagcímeket, hiszen a háttérben továbbra is folyamatosan zajlanak a találgatások a jövőjével kapcsolatban. Miután a napokban fény derült rá, hogy Antoine Griezmann az Atletico Madridban maradás mellett határozott, Mo' a Barcelona elsőszámú célpontjává lépett elő. A katalánok célja, hogy megtörjék a madridi dominanciát a Bajnokok Ligájában és egy Messi-Suárez-Szalah támadósorral komolyan megnőne erre az esélyük az előttünk álló szezonban.

Nem is annyira véletlen tehát, hogy az egyik külföldi bukinál immár a gránátvörös-kékek számítanak a favoritnak az egyiptomi megszerzésében, de az oddsok alapján a korábbi esélyes Real Madridot sem szabad még leírni - mondhatnánk kettőn áll a vásár. Mondjuk az is tény, a Ramos által műveltek aligha hajtották a blancók javára a vizet.

Szalah nyári átigazolásának szorzói
Barcelona @6.00
Real Madrid @7.00
PSG @21.00
Juventus @26.00
Szerintetek Szalah-val kiegészülve behúzná a Barca a BL-t?

 

 

 

 

[2059523] 2018-06-19 20:00:00 Oroszország - Egyiptomx;
megosztom