Bajnokok Ligája

16-szoros pénzt fizet az 'igazi' Ronaldo BL-tippje

A Real Madrid és a brazilok legendája szerint gólgazdag meccset hoz a Bajnokok Ligája döntője.

Már csak néhány órát kell várni a kijevi Bajnokok Ligája-fináléra, a meccs kapcsán pedig egyre többen szólalnak meg a jelenlegi és korábbi játékosok közül.

A "Fenomén" szerint 3-2-re nyer a Real Madrid / Fotó: wordpress.com

A Real Madrid és a brazil válogatott egykori támadója, minden idők egyik legnagyszerűbb játékosa, Ronaldo sem maradt ki a sorból. A jelenleg éppen Ibizán nyaraló Fenomén természetesen korábbi klubjának szurkol, és bár optimista a döntőt illetően, egyáltalán nem számít egyszerű mérkőzésre.

"Bár a Madrid a szezon során néha gyengébben teljesített, a finálé kapcsán pozitív érzéseim vannak. Szerintem egységesebb a csapat és a lehetőség, hogy történelmet írhatnak, szintén az ő oldalukon áll" - fogalmazott a Cope-nek Ronaldo, aki szerint Zidane ismét kifőzhet valamit a nagy meccsre.

"Nem aggódom a csapat összeállítása és a támadók miatt sem. Szerintem egyedül Bale játéka lehet kérdőjeles, mert ő nem sokkal a döntő előtt került ismét vissza a csapatba. Zidane-nak sok lehetősége van, Isco és Asensio is minőségi játékos" - mondta a brazil, aki természetesen arra is vállalkozott, hogy megossza gondolatait a döntő eredményéről is.

"Nagyon nehéz lesz megnyerni ezt a meccse, de remélem, hogy sok gólt láthatunk majd. Két gigász csap össze, szóval minden adott ahhoz, hogy egy fantasztikus döntőt láthassunk. A tippem 3-2-es Real Madrid győzelem" - tette hozzá Ronaldo, akinek tippje 16-szoros pénzt fizet a Tippmixprón.

Szerinted bejöhet?

  • Pontos végeredmény: Real Madrid - Liverpool 3:2@16.00    
[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;