Átigazolás

Sergio Ramos taplósága miatt bukta a sztárigazolását a Real?

Kijevben BL-trófeát érhetett Ramos cselekedete, de hosszútávon nem biztos, hogy jól járt a Madrid.

Egyáltalán nem túlzás kijelenteni, hogy Mohammed Szalah sajnálatos sérülése döntötte el a 2018-as Bajnokok Ligája döntőjét Kijevben. Egészen Sergio Ramos szabálytalanságáig a Liverpool remekül futballozott, ám az egyiptomi támadó kiválását követően már csak egy csapat volt a pályán. A BL-trófea tehát Madridban landolt, ám nem kizárt, hogy a siker "vezéráldozattal" járt.

A Don Balon című spanyol lap ugyanis arról ír, hogy Ramos szabálytalansága és az a tény, hogy a Real Madrid csapatkapitánya veszélybe sodorta Szalah világbajnokságát, annyira megharagította a 25 éves játékost, hogy meggondolta magát az átigazolás lehetőségét illetően.

Fotó: Givemesport

Pletykák szerint ugyanis egészen a BL-döntőig Szalah erősen gondolkozott azon, hogy nyáron a La Ligába igazol, ám a faultot követően a Fáraók támadója inkább nem akar Sergio Ramos csapattársa lenni.

Az indulatok egyébként az elmúlt napokban sem csitultak az első félidőben történtekkel kapcsolatban. Sergio Ramos eltiltását több százezren követelik, a cselgáncsszövetség szerint pedig ez a mozdulat még náluk is szabálytalan lett volna. Eközben egy egyiptomi ügyvéd egymilliárd eurós kártérítést követel Ramoson, amiért a legjobb játékosuk vb-szereplése veszélybe került - ez egyébként több, mint tízszer annyi, mint Ramos teljes vagyona.

Ami a 200 milliós játékos vb-szereplését illeti, Szalah szinte biztosan ott lesz Oroszországban, az azonban egyelőre még kérdéses, melyik meccseken léphet pályára. Különböző lapértesülések szerint  az első, Uruguay elleni találkozón még nem, ám a második, alighanem a továbbjutásról döntő oroszok elleni meccsen már ott lehet Szalah.

Egyiptom csoportgyőzelmére jelenleg 6.75-szörös oddson fogadhatunk a    -nál.