Átigazolás

Szalah a vb után dobbanthat Liverpoolból

  • gb1

A legfrissebb infók alapján a Manchester City és a Chelsea is kipengetné érte a csillagászati árát.

Szalah friss trófeájával, a Premier League Aranycipőjével. fotó: Metro
A Diario Gol nevű sportlap szellőztette meg a hírt, hogy a Liverpoolt ostromolják a friss Aranycipős játékosa miatt, és hogy a klub 200 millió euróra lőtte be az egyiptomi fenomén árát. A spanyol lap állítása szerint a Real Madrid mellett a Chelsea és a Manchester City is beszáll a licitbe, amelyből könnyen újabb világrekord is születhet.

A Madrid állítólag a csillagászati összeg mellé Lucas Vazquez, Marco Asensio vagy Gareth Bale játékjogát is beáldozná, ezzel valószínűleg kicsit csökkentve az áron. A Poolnak ráadásul úgy tűnik, a közvetlen riválisok érdeklődésével is meg kell küzdenie, ha meg akarják tartani sztárjukat. A Chelsea a balul elsült bajnoki szezon után mindenképp szeretne támadófronton erősíteni, bár nem szolgál előnyükre, hogy egyszer már megfordult náluk az idén 43 gólt termelt szélső.

Szalah egy évet töltött ezidáig a Vörösöknél, ám Klopp mindössze 36.9 millió euróért szerezte meg a Roma csapatából

és rövid idő alatt a világ egyik legjobb támadóját faragta belőle. A Pool persze szeretné megtartani játékosát, ám sorsa innét a saját kezében van, és nem csoda, hogy tárt karokkal várják a világ elitklubjai.

A hét második felében a Premium Sport állította, hogy amennyiben Szalah távozik, a Serie A gólkirályával helyettesítenék, ám a szintén fantasztikus szezont futó Mauro Icardi kivásárlásának összegét az Inter 180 millió euróra módosította.

[2747589] 2018-05-26 20:45:00 Real Madrid - Liverpoolx;