Átigazolás

Szalah Párizsban? Nem lehetetlen

  • gb1
megosztom

A PSG-nek semmi sem szent - a szezon meglepetésemberét vinnék és a csillagászati összeg természetesen most sem akadály.

Mohamed Szalah lenyűgöző első szezonja a Liverpool színeiben lehet, hogy az utolsó is lesz egyben, ugyanis a hírek alapján a PSG egy visszautasíthatatlan ajánlatot készít elő a nyári átigazolási időszak nyitányára.

Az egyik legnagyobb fogása lehet az 2018-as uborkaszezonnak. fotó: Football DailyA Le10Sport és több angol lap is megszellőztette, hogy a Ligue 1-et vezető fővárosi csapat már felvette a kapcsolatot az egyiptomi támadóval. Igaz, hogy az egyeztetés stádiuma még viszonylag korai, hiszen az angol klub részéről még nem érkezett hivatalos megerősítés, hogy a párizsiak megkeresték volna őket, ám ez csak idő kérdése lehet ismerve a pénzben dúskáló, horror-ártól sem visszariadó együttes vezérkarát.

Amennyiben valóban realizálódna az üzlet, Emery csapata kénytelen lesz elengedni Edinson Cavanit, hogy a FIFA finanszírozási fair-play szabályán ne akadjanak fenn - ám erre szintén fel vannak készülve és 80 millió euróra árazták be az uruguayit.

Cavani nemrégiben döntötte meg Zlatan Ibrahimovics gólrekordját, ezáltal a klub eddigi legeredményesebb játékosává vált. Szalah-hoz hasonlóan remek szezont fut és immár 35 találat szerepel a neve mellett.

Egyiptomi konkurense minden sorozatot figyelembe véve már 38 gólt termelt a Liverpoolnak, és megszerzése közel sem lesz egyszerű, ugyanis Florentino Pereznek, tehát a Real Madridnak is szüksége lenne egy újabb kapura érzékeny támadóra.

Ami a hab a tortán, hogy egyes infók alapján a Barcelona bejelentkezett érte, ám konkrét összeg egyelőre csak a blankók részéről hangzott el, mégpedig 200 millió eurót lennének hajlandóak fizetni, hogy az egyiptomi az ikonikus fehér mezbe bújjon a következő idénytől.

Az oddsok jól mutatják, hogy még nem történt előrelépés egyik fél részéről sem, hiszen maradásának szorzója mindössze @1.03 jelen pillanatban, ám ez nagyon könnyen megugorhat az elkövetkezendő hetekben. A legvadabb teóriák szerint nyáron a Párizsban mindössze egy évet töltött Neymar kerülhet a Madridba és Szalah pedig helyére a PSG-be. Egyelőre azonban nem tehetünk többen, mint hogy kíváncsian várjuk az uborkaszezont, ha pedig szeretünk hazárdírozni, remek oddsokat foghatunk meg a lehetséges következő állomását eltalálva.

Melyik csapat játékosa lesz szeptemberben Szalah?
Liverpool 1.03
Real Madrid 9.00
FC Barcelona 21.00
Manchester City  26.00
Paris SG 31.00
[2736500] 2018-04-10 20:45:00 Manchester City - Liverpoolx;
megosztom