Nap fogadása

Katalán sikernek szurkolnak a magyarok

Legalábbis a Tippmixpro fogadóinak többsége szerint az Espanyol legyőzi a Getafét.

Fotó: SportBall

A várakozásoknál lényegesen gyengébben szereplő Espanyol és az eddig stabil játékot bemutató, kellemetlen futballt játszó Getafe csap össze a La Liga 13. fordulójának utolsó mérkőzésén. A csapatok idei teljesítményét látva, nem számíthatunk nagy gólzáporra, a fogadók voksa szerint pedig ebből a nem túl góldús mérkőzésből a katalánok jönnek majd ki jobban.

Kezdésnek izmos statisztika, hogy a két csapat utolsó tíz meccsén csupán 19 gól esett, Barcelonában pedig utoljára 2010-ben fordult elő, hogy három gól felé jutottak vagy mindkét csapat betalált. A katalánok idén is előszeretettel játszanak kevés gólos mérkőzéseket, a találkozóikon esett 24 gólnál csupán az járt "szegényebben", aki a Leganes meccseit kísérte figyelemmel.

Fotó: Tippmixpro

A Getafénál már inkább jellemzőek voltak a gólok, utolsó hat bajnokijukon egyaránt betalált mindkét fél és Molináék 11 gólt is szereztek. Az újonc idegenben stabilan hozza az egy lőtt gólt, de sokat nem is szokott kapni.

Fontos hiányzó lehet a hazaiaknál Leo Baptistao, akit Sergio Garcia pótolhat a csatársorban, ám már csak a brazil gólvágó hiánya okán is úgy véljük, nem potyognak majd úgy a gólok. Ha pedig kombinálni akarjuk a    -fogadók sejtését és a statisztikát, akkor value tippnek tűnik, hogy nyernek a vendéglátók, de maximum 3 gól esik a mérkőzésen - erre 2.45-öt fizet a magyar állami bukméker.

[2580660] 2017-11-27 21:00:00 Espanyol - Getafex;