Sportfogadás

Bronzért mennek a csajok, a fogadók pedig ismét bitang szorzóban hisznek

A hollandok elleni elődöntős vereség után még van esély az éremre, ám a Tippmixpró fogadói újfent a remire szavaznak.

fotó: MTI

A címvédő magyar női vízilabda-válogatott a bronzéremért játszhat a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon, mivel a szerdai elődöntőben 8-7-re kikapott a holland csapattól.

1x2    
Magyarország Döntetlen Spanyolország
3.95 7.00 1.38

Bíró Attila együttese végig kiélezett és rendkívül izgalmas csatában maradt alul. A magyarok a házigazda spanyol és a görög válogatott 18.30 órakor kezdődő összecsapásának vesztesével játszanak majd a bronzmérkőzésen, amelyet pénteken 20.30-tól rendeznek.

A mérkőzés után a meccsen az eltiltott szövetségi kapitány helyett meccselő Tóth László mondta el gondolatait: „Számítottunk arra, hogy így játszanak majd, ez a fajta szoros emberfogás egész évben nem ízlett nekünk. Ők voltak a kezdeményezőbbek a mérkőzés elején, és sajnos csak futottunk az eredmény után. A lányok hatalmasat küzdöttek, majdnem sikerült a végén az egyenlítés. Úgy érzem, a kulcsszituációkban, amikor egészen közel kerülhettünk volna hozzájuk, akkor rendre hibáztunk, és ez rengeteg energiát emésztett fel a végjátékra. Megbeszélt volt az utolsó akciónk, ki is játszottuk, de sajnos kapufára ment.

Összességében a hollandok domináltak a mérkőzésen. Mindent megtettek a lányok, nagyon büszke vagyok rájuk.

A Tippmixprónál újfent nagyon népszerű a válogatottra való fogadás és most már nem is okoz túl nagy meglepetést, hogy a honi fogadók hogyan vélekednek az esélyekről. Az Európa-bajnokság során többször is a vízilabda meccsek szerepeltek "nap fogadásaként" és hasonlóan a korábbiakhoz, a tipszterek ismét a 7-szeres szorzóval kecsegtető döntetlent pakolják a legnagyobb arányban. A papírforma alapján a hazai környezetben játszó spanyolok jönnek ki győztesen, az ő sikerükre 41 százalék, míg lányaink győzelmére 13 százalék voksolt.