Nap fogadása

7/10 fogadó ezzel a tippel duplázna kedden

A Bajnokok Ligája múlt héten is bizonyította, hogy nincs tuti, mégis óriási fölényben ez az ötlet a Chelsea-Bayernen.

A Chelsea-Bayern München csúcsmeccsel már több anyagban - ezeket itt és itt találod - is foglalkoztunk, most pedig lássuk, hogy a fogadók mit várnak a nyolcaddöntő első felvonásán.

Azt leszögezhetjük, hogy az előjelek és az oddsok alapján is a németek győzelme tűnik reálisnak. Ami az egyik legdemoralizálóbb tény, hogy a Bayern, mint köztudott, a Bajnokok Ligája történelmének legjobb csoportteljesítményét nyújtva jutott az egyenes kieséses szakaszba. Lewandowskiék maximális (18) ponttal és egészen parádés +19-es gólaránnyal léptek tovább.

A müncheniek amúgy zsinórban 12. alkalommal jutottak túl a csoportkörön, a Chelsea számára pedig az utóbbi három évben egyaránt a legjobb 16 jelentette a végállomást. A londoniak legutóbb hat éve jutottak a nyolc közé, nyolc éve viszont pont a Bayernt verve emelhették magasba a trófeát.

A Bajorok amúgy is piszok jók idegenben - az utóbbi 12 Allianz Arenától távoli BL-meccsen nem találtak legyőzőre (9 győzelem, 3 döntetlen).

 


Ilyen előjelek mellett lehet másra tippelni, mint vendég sikerre? Szerintünk lehet, ahogyan azt az előzetesben is ecseteltük, de a fogadók szent meggyőződése, hogy összejön a Stamford Bridge-en a ‘V’, amelynek szorzója szépen megiramodott felfelé és már a 2.00-t karcolja. Amint azt a táblázat is mutatja, nem egész 70 százalék a Flick-legénység sikerét bombázza és csak hangyányival több, mint 1/10 fogadó vállalta be a hazait.

 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<