Sportfogadás

A fogadók szerint három százalék az esély erre az 5.70-es szorzóra

Szerintünk sem sokkal több, de az Union Berlin megizzaszthatja a Marcus Anfang irányítása alatt álló Kölnt.

Hétfő este egy valamire való mérkőzés lesz az európai top futballban, mégpedig a Bundesliga 2 Köln-Union Berlin derbije.

Teljes gőzzel készül a Köln a hétfői összecsapásra. fotó: Köln Facebook

1x2  
Köln Döntetlen Union
1.63 3.65 5.70

A hazai csapat, ahogy már beharangozónkban is írtuk több kulcsjátékost is sikeresen tartott meg az élvonalból kipottyanás ellenére, ráadásul edzőfronton is remek taktikust sikerült szerezniük. A 44 éves Marcus Anfang volt csapatát igaz, hogy végül nemtudta felvinni az élvonalba, de

a Holstein Kiel élén a legjobb gólkülönbséget produkálta tavaly (+27, 71 lőtt gól)

- végül a harmadik helyre futottak be és bánatukra a Wolfsburg ellen alulmaradtak az osztályozón. Az agresszív támadószellemű filozófiából immár a Köln profitálhat és szükségük is lesz rá, mivel a célkitűzés egyértelműen az azonnali visszajutás.

Hétfő este parázs kis összecsapás kerekedhet, ugyanis az Union Berlin nem feltartott kézzel szokott érkezni idegenbeli meccseire. A fővárosi csapat a tavalyi kiírásban két meccset leszámítva minden alkalommal megrezegtette az ellenfelek hálóját, így a mindkét csapat lő gólt opció is kecsegtetőnek tűnik.

Hazánk sportfogadói ennek ellenére - hozzánk hasonlóan - nem kételkednek a Kecskék sikerében. Amint azt az alábbi ábra is mutatja, 88 százalék a hazai kimenetelre teszi pénzét és a vendég sikerre mindössze 100-ból 3 tipszter szavaz bizalmat.
 

Ti mit vártok a találkozótól?
 

[2804073] 2018-08-13 20:30:00 1. FC Köln - Union Berlinx;