Sportfogadás

Csalódás ide vagy oda, a fogadók magabiztosak a Fradit illetően

Vajon okos döntés, hogy ilyen arányban nyeretik a friss kudarc után pályára lépő Ferencvárost? Nagyon úgy tűnik, hogy a válasz: igen.

fotó: Ferencvárosi Torna Club Facebook

Vasárnap délután Budapest IX. kerületében folytatódnak az NB I egy nappal korábban kezdődött izgalmai. A 17:30-kor kezdődő meccsen a papíron jóval erősebb Ferencváros az idén a kiesési zónát elkerülni kívánó Diósgyőrt fogadja.

1x2    
Ferencváros Döntetlen Diósgyőr
1.30 4.95 9.25

A zöld-fehérek öltözői hangulata aligha lehet rózsás, hiszen most már szinte hagyományszerűen korán búcsúzniuk kellett a nemzetközi kupától. NSO-s kollégáinkkal tökéletesen egyetértünk abban, hogy a Fradinál ezen a nyáron ugyanazt láthattuk, mint az előző években. Alapemberek sora távozik, az új játékosok csapatba építésére nincs elegendő idő, mire pedig beépülnének az együttesbe, már mennek is tovább egy másik csapathoz, és minden kezdődhet elölről. 

Ennek ellenére a magyar viszonyokhoz mérten a keret ismét bivalyerősnek számít és a bajnoki cím minden bizonnyal újfent a Fradi - Vidi duó közt fog eldőlni. Az, hogy az elkeseredettség mennyire fog megmutatkozni a pályán vasárnap, az egyelőre kérdéses, de a bukmékerekkel és a Tippmixpró fogadóival összhangban mi is úgy véljük, hogy Doll fiai otthon tartják mindhárom pontot.

Az alábbi statisztika jól szemlélteti, hogy a honi tippelők kifejezetten

nagy egyetértésben fogadják a Fradit - majdnem 10/8-an pakolják a zöld-fehérekre a pénzüket.

Azért maradt olyan, aki szerint valós esély mutatkozik rá, hogy a Maccabi elleni párharc rányomja majd a bélyegét a szezonstartra - 12 százalék döntetlenre, 10 százalék pedig miskolci sikerre voksolt a délutáni meccsen.

 

[2808889] 2018-07-22 17:30:00 Ferencváros - Diósgyőrx;