Bajnokok Ligája

A magyar fogadók borítanák a "papírformát" Madridban

A Tippmixpro játékosainál sokkal valószínűbb a Real Madrid sikere, mint a Manchester Cityé.

Úgy tűnik, a Real Madrid-Manchester City mérkőzésnél kiszámíthatatlanabb szereposztást nem is lehetne elképzelni. Egyrészt tippünknél mi is szembementünk a logikusnak tűnő gólparádéval, másrészt a magyar fogadók sem a papírformára esküdnek. Persze, hogy mi is a papírforma, pontosabban melyik csapat sikere a valószínűbb, arra kizárólag az oddsokból következtethetünk.

Az viszont mindenképpen meglepetés, hogy a    játékosainak közel fele Real-sikert vár az első mérkőzésen. Az persze bizonyos, hogy hazánkban többen fogadtak örök hűséget a spanyoloknak, mint az angol óriásnak, így nem kizárt, hogy sokan érzelmektől vezérelve húzták be a hazai sikert a madridi 90 percre.

Így tippelik a Real-City mérkőzést a magyarok

A különbség viszont így is meglepő, hiszen pontosan kétszer annyi fogadó szerint zárja előnyben az első felvonást a Real, mint a Manchester City. A magyar iroda játékosai szerint még a döntetlen is valószínűbb, mint a vendégek győzelme, a "pontosztozkodással" viszont igen jól lehet keresni.

Ezek után ember legyen a talpán, aki meg meri jósolni, hogy 1-0, 5-2 vagy esetleg 2-5 lesz a végeredmény ma a Bernabeúban...
 

>>>Regisztrálok a TippmixPro-ra és kérem az akár 5000 HUF üdvözlő bónuszt!<<<

[3236254] 2020-02-26 21:00:00 Real Madrid - Manchester Cityx;