Bajnokok Ligája

Ha a héten csak egy meccset nézel meg, ez legyen az!

Győzelmi kényszerben lép pályára a Napoli az elpusztíthatatlan Manchester City ellen.

   
Napoli Döntetlen Manchester City
2.58 3.40 2.45

Élet-halál mérkőzés vár a Napolira szerda este a Manchester City ellen, hiszen amennyiben Mertensék vereséget szenvednek a Premier League éllovasa ellen és a Sahtar legyőzi a Feyenoordot, szinte biztosan elbúcsúzhatnak a Bajnokok Ligája további küzdelmeitől. Az esélyek nem az olaszok mellett szólnak, de az garantált, hogy brutálisan jó 90 perc vár ránk.

Embed from Getty Images

Mindkét csapat ugyanis közel legjobb csapatával várja a nápolyi 90 percet, csupán a vendégeknél Benjamin Mendy (9/1) hiánya okozhat kisebb fejtörést. Hogy a legjobb tizenegyek futnak majd ki a pályára, az az odavágóval ellentétben nem is kérdéses, most az olaszoknál meg sem próbálják becsapni azzal a fogadókat, hogy a bajnokságra pihentetnek, hiszen ez a mérkőzés valóban hihetetlenül fontos lesz Sarri fiainak is.

243175

Papíron a másik oldalon is kell még egy siker a biztos továbbjutáshoz, ám Guardiola fiai eddig pontot sem veszítettek, ráadásul a Napoli után vár rájuk még két könnyebb mérkőzés. Ám ha nem akarnak számolgatni Agüeróék és inkább a decemberi bajnoki rohamra pihennének, akkor illene nyerniük a San Paolóban.

"Egy győzelemre még szükségünk van a továbbjutáshoz, de ne felejtsük el, a Serie A listavezetőjéhez látogatunk, márpedig hazai pályán hihetetlenül jó játékra képesek. Megteszünk mindent a siker érdekében, hiszen jó helyzetből várhatjuk a találkozót" - mondta Guardiola.

[2620491] 2017-11-01 20:45:00 Napoli - Manchester Cityx

Mindkét csapat elképesztően jó formában van, a City rekordokat döntöget, a Napoli mérlegét egyetlen döntetlen csúfítja csupán hazai pályán,

az Inter elleni 0-0-t leszámítva viszont minden meccsüket legalább két góllal nyerték meg.

Igazi gólparádé várható, amelyet olyan csatárok garantálnak, mint a Napoli Callejón-Mertens-Insigne triója vagy a City Sterling-Agüero-Sané hármasa.

A topligákat összevetve a Manchester City a legtöbb gólt szerezte, a Napoli pedig a negyedik helyen áll a rangsorban.

Nagyon komoly olasz offenzívát várunk, hiszen nekik a döntetlen csak abban az esetben lehet jó, ha nem tartanak attól, hogy az utolsó körben a motiválatlan City nyerni fog Ukrajnában. Tipikusan az a mérkőzés, ahol vagy brutális adok-kapok lesz vagy egyetlen gól dönt majd, de mi csak előbbire látunk reális forgatókönyvet.

hatharom.com
Gólszám 3.5 gól felett
@2.05
[2620491] 2017-11-01 20:45:00 Napoli - Manchester Cityx;
2017-11-01;42