Real Madrid

Íme CR7 lehetséges utódai

Három szupersztár és három fiatal játékos merült fel Madridban, mint a lehetséges új Cristiano Ronaldo.

Embed from Getty Images

Immáron nyolc éve tart Cristiano Ronaldo madridi királysága, ám mindannyian tudjuk jól, hogy ennek egyszer vége szakad. A portugál zsenin olykor már látni az idő vasfogának jeleit és 32 évesen már nincs benne igazán sok év. A spanyol fővárosban ennek szellemében már lázasan keresik utódját.

Érdekes módon azonban Florentino Pérez inkább egy csiszolatlan gyémántot szerződtetne, mint CR7-utód, sem mint egy lényegesen drágább, de már bizonyított csillagot. A Diario Gol értesülései szerint noha felmerült például Paulo Dybala, Harry Kane és Marcus Rashford neve is, Pérez szeretné, ha az új ünnepelt sztár Madridban nőne Ronaldo szintjére. A spanyol lap három lehetséges jelöltet említ.

Fotó: Renascena

A legnagyobb név és egyben talán a legnehezebb fogás is Goncalo Guedes lenne, aki már nem fiatal, hiszen egy hónap múlva 21 éves lesz. Guedest mindazonáltal testközelből ismerheti CR7, hiszen 2015-ben a portugál válogatottban is bemutatkozott, ráadásul a szárnyaló Valencia egyik sikerkovácsa - még ha csak kölcsönben is futballozik a Denevéreknél. Apró szépséghiba, hogy a PSG játékosaként a Realnak a világ minden pénzére szüksége lesz, ha el akarja csábítani a francia klubtól.

Ha nem Guedes, akkor két brazil játékos jön még szóba, mint Ronaldo örököse. A 18 éves Lincoln és a 17 éves Alan Souza még bontogatja szárnyait, előbbi éppen Törökországban futballozik kölcsönjátékosként, utóbbi pedig a Palmeiras kötelékébe tartozik, de a hírek szerint szóban már elígérkezett a Blancókhoz.

Bárhogyan is alakul, azt tudjuk, hogy Madridban nem félnek költeni a tehetségekre, a 17 éves Vinícius Júniorért is már kiadtak 45 millió eurót úgy, hogy csupán 2019 nyarán csatlakozik majd a Real Madridhoz.


Ronaldóék a bajnoki botladozást követően szerdán a Tottenham Hotspur vendégei lesznek. A spanyolok sikerére 2.10-es szorzón fogadhatunk a    -nál.

Kattints a képre a tippeléshez!