Logibet

Nagyon berúgták a tippmesterek a szeptembert! - kaszálással indult az ősz

  • Logibet

Egy 8 egységgel megbombázott 8.88-as odds okozta a legnagyobb bulit szerdán az előfizetők között.

Mint arról korábban is írtunk, rengetegen használtátok ki az augusztusi végi kedvezményes előfizetési időszakot, nagyon sok előfizető csatlakozott 3-6 hónapra kedvezményes áron a Logibethez. Valószínűleg ők sem gondolták, hogy ez a befektetés rögtön szeptember legelső napján megtérülhet egy olyan tippnek köszönhetőn, amelyhez már szinte hozzá is szokhattunk varintól, oldalunk master tipsterétől. A tippmester számításai végül nem tökéletesen váltak be, de megbombázni 8 egységgel egy 8.88-as oddsot és kaszálni vele tisztán 63 egységet, na az igazán tökös húzás!

Varin a Portugália-Írország meccsen ajánlotta ki, hogy Cristiano Ronaldo gólt szerez és lapot is kap. Mint az az indoklásból is látható, a luzitán hőstől 110. válogatottbeli gólja után várt ünneplést, amely végül elmaradt, hiszen a jubileumi találat csupán az egyenlítésre volt elég a vb-selejtezőn. Viszont a 96. percben érkezett a győztes fejes, és a Ronaldótól elvárt "villantás", amelyet Jug játékvezető sárga lappal honorált, az előfizetők legnagyobb örömére.

Ez a Logibet tippmesterétől egyébként nem az első ilyen fifikás tipp, Diego Maradona halálát követően Lionel Messinél is megpróbálkozott hasonlóval, akkor ez 82 egység profitot eredményezett. A portugál-ír meccs lefújását követően érthető módon remek volt a hangulat az előfizetői szobában, néhány előfizető pedig a TipPicsben is megosztotta a szelvényt, melyek közül íme egy.

 

További nyertes szelvényeket nézhetsz a képre kattintva!

Akadt azonban egy másik rendkívüli fogás is tegnap, amelyre éppen varin hívta fel a figyelmet, megköszönve tippmester kollégájának a rendkívül értékes információt egy NB III-as bajnokiról. Marcikaa36 tippjének értékét tovább növeli, hogy az ingyenesen volt megtekinthető a Logibeten, az indoklás információértéke pedig alighanem önmagáért beszél.

 

A tippmesterek azonban nem pihennek, hiszen csütörtökön is vb-selejtezőket rendeznek szerte a világban, a US Open pedig szüntelenül dübörög. A Logibet újdonsült kedvencétől, balazs512-től (akivel interjút itt olvashatsz) és rutinos masterétől, krecsak1-től már most több tenisztipp elérhető az oldalon, köztük például olyanok is, amelyeket a SuperTipster algoritmusa is beválogatott, így különösen nagy értékkel bírnak.

Aki tehát augusztus végén csatlakozott a Logibethez, kamatostul megnyerhette az előfizetés árát már egyetlen tippel és nagyon szépen sikerült indítania az őszt. Ha téged is meggyőztek a számok, a tippmesterek és az ilyen rendkívüli indoklások, csatlakozz még időben a nyerők táborához, ne maradj le a legjobb tippekről szeptemberben sem!

Csatlakozz a Logibet egyre növekvő táborához, kaszálj úgy, ahogyan a profik is teszik!