Olasz foci

Így biztosan nem lesz kedvenc Ronaldo Torinóban

Most éppen CR7 "gólöröme" a beszédtéma a Lazio elleni győztes bajnokit követően.

Fotó: AP News

Tovább folytatta szombat este hibátlan szezonját a Juventus, az Öreg Hölgy hazai bemutatkozása is jól sikerült, hiszen Allegri gárdája 2-0-ra verte a Laziót. Ám az első Cristiano Ronaldo-gól továbbra is várat magára, pedig a luzitán klasszisnak volt esélye átesni a tűzkeresztségen, ám az üres kapu előtt megtréfálta őt a labda. Az elmúlt órák egyik beszédtémáját CR7 "előadása" szolgáltatta, amelyet a kihagyott ziccerét követően láthattunk.

Ronaldo bakija után ugyanis csapattársa, Mario Mandzukic betalált, bebiztosítva ezzel a győzelmet a rangadón. Viszont CR7 első reakciója igencsak megosztotta az internet népét, hiszen a csapattárs sikere és az öröm helyett a bosszankodás mozdulatai látszódtak Ronaldón, ami valljuk be, nem egy igazi vezér és csapatember ismertetőjelei.

Néhányan máris messzemenő következtetést vonnak le, mely szerint Ronaldo már túl van pályafutása zenitjén, míg mások szerint CR7 nem lesz sikeres olyan kiszolgálás nélkül, mint amelyet kapott például Modricnak és Marcelónak köszönhetően a spanyol fővárosban.

Mi mindenesetre nem bánjuk Ronaldo bénázását, hiszen ismét 90 perccel közelebb kerültünk, hogy behúzzuk az év egyik legerősebb tippjét.

Ronaldo és a Juventus legközelebb az újonc Parma vendége lesz, majd Allegri fiai a Sassuolót látják vendégül.

[2846856] 2018-08-25 18:00:00 Juventus - Laziox;