Sportfogadás

Ronaldo több fronton borította az oddsokat átigazolásával

Bemutatták CR7-et Torinóban - a transzfer komoly hatással volt a Serie A, La Liga és BL outright oddsokra egyaránt.

A Serie A ismét nagy lesz? fotó: Juventus

Hétfőn Torinóban bemutatták a klub legújabb szerzeményét, korunk egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - klasszisát, Cristiano Ronaldót. A közvéleményt eléggé megosztó transzfer inkább pozitív visszhangokat keltett és sokan már a Serie A új reformkorát vizionálják miatta.

A portugál sztár bejelentését követő 24 órában az Adidas-üzletekben és a webáruházakban összesen 520 ezer, a portugál klasszis nevével ellátott mez kelt el, ami (jóval) több mint 50 millió eurós bevételt jelent.

A legújabb hírek alapján a 100 millió eurós igazolás mellett még egy óriási húzásra készül az Öreg Hölgy, mégpedig a csapat ikonját, CR7 korábbi edzőjét, a legendás Zinedine Zidane-t is visszacsábítanák, mégpedig sportigazgatói szerepkörbe. Mekkora szenzáció lenne, ha a közösen három BL-címet elérő duó ismét egyesítené erejét.

Ez egyelőre csak spekuláció, de bárhogy is lesz, a nyár bombaigazolása rendesen megbolygatta a fogadási piacokat. Európa legrangosabb kupasorozatában a bukik szerint a Juventus komoly lépést tett a végső győzelem felé, ez pedig jól tükröződik a szorzókból is, hiszen @13-ról @8-asra esett, feljőve ezzel a Real Madrid nyakára.

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?
Ronaldo igazolása előtt után
Juventus 13.00 8.00
Real Madrid 6.00 7.50

A zsinórban nyolcadik Scudettóért induló Zebrák Ronaldo nélkül is toronymagas esélyesei voltak a 2018/19-es szezon bajnoki címének, ám a portugál érkezése még egyértelműbb favorittá váltak - @1.40-re csökkent az odds.

Juventus nyeri a Serie A-t
Ronaldo igazolása előtt után
  1.66 1.40

Spanyolországban a szezon előtti viszonyok olyan szempontból nem változtak, hogy így is, úgy is a Barcelona volt a bajnokság favoritja, de azért a CR7-hatás itt is szépen kirajzolódott.

Real Madrid nyeri a La Liga-t
Ronaldo igazolása előtt után
  2.00 2.37

 

Szerintetek is BL-esélyessé lépett elő a Juventus?