Sportfogadás

Néhány százalékos kamat egy hétre?

  • varin

Mindössze egy hét van hátra az átigazolási szezonból, így hatalmas transzferek már nem várhatóak.

Augusztus 31-én, 23:59-kor zárul Európa több bajnokságában is az átigazolási időszak, vagyis a csapatoknak sietniük kell, ha további erősítéseket szeretnének eszközölni. Az utolsó napokban, órákban azonban a legnagyobb gárdák már nem szívesen engedik el értékeiket, így igazán nagy bombaüzletek nem várhatóak. Emiatt viszont érdemes lehet szemezgetni az oddsok között, hiszen a netes bukik előszeretettel kínálnak még ilyenkor is viszonylag magas számokat a sztárok átigazolására.

Ha a legtutibbakat nézzük végig, akkor Marco Verratti PSG-ben maradására (1.02) szinte mérget vehetünk, a párizsiak jelenleg nem úgy tűnnek, mint akik elengednék legjobbjaikat és ne úgy gondolnák, hogy szupercsapatot építenek.

Verrattit elbukta a Barcelona

Szintén meglepő lenne, ha ennyi huzavona után Alexis Sánchez nem maradna az Arsenalban (1.33), úgy tűnik, hogy a Manchester City a több hónapos udvarlása eredménytelenül zárul. Antoine Griezmann esetében már hónapok óta tudni, hogy nem fog váltani, mégis tehetünk még 1.05-ös oddsért pénzt az Atlético Madridban maradására, de némi aprópénzt Jan Oblakkal (1.05) is kereshetünk.

A realitásokhoz képest aránylag magas a szám Mesut Özil (1.12) maradására is, miként Sergio Agüero (1.06), Dele Alli (1.05), Dries Mertens (1.05) és Eden Hazard (1.05) klubváltása is gigantikus szenzáció lenne.

Vannak azonban, akik esetében nem érdemes hinni az alacsony oddsban, így például Andrea Belotti 1.33-as szorzójától óva intenénk mindenkit, a hírek szerint a Torino csatárára a Monaco csapna le, amennyiben Mbappé aláír Párizsba. Jamie Vardy 1.02-es szorzója sem az év üzlete, noha a támadó kisebb sérülést szenvedett a Brighton ellen, felröppentek olyan pletykák, mely szerint Antonio Conte vele pótolná Diego Costát.

Ibrahimovic körül viszont még vannak kérdőjelek

Szintén érdekes lehet Zlatan Ibrahimovic sorsa, akinek Manchesterben maradására bár 1.05-ös szorzót kínál a buki, ha a svéd gólvágó nem ír alá néhány napon belül, a fogadás vesztes lesz, márpedig Ibrával bőven ráérnek akkor megállapodni október környékén, ha már látják, milyen állapotban van a sérülése.

A fenti tippek természetesen csak némi aprót szolgáltathatnak a fogadóknak, ám néhány esetben látszólag halálbiztos pénzről beszélhetünk, így az alacsony hozam ellenére is talán megéri befektetni némi tőkét erre a néhány napra.