Sportfogadás

Nagy csapda lehet a hétfői nap tutija

A spanyol bajnokság első fordulójának hétfői mérkőzésén a Valencia a Las Palmast fogadja. A Tippmixpró fogadóinak döntő többsége hazait vár, ami nem biztos, hogy jó ötlet.

Véletlenül sem szeretnénk rászólni a játékosok tippjére, de ezúttal tipikus esetét láthatjuk annak, amikor egy jó nevű csapat tévútra viszi a fogadókat. A Valencia nevéről sokak fejében egy sztárcsapat ugrik be, annak ellenére, hogy már évek óta nem számít annak. A Denevérek a tavalyi évet a 12. helyen zárták a bajnokságban, a nyári erősítéseket elnézve pedig az élmezőnyhöz idén sem lesz sok közük. 

A nyári szünet alatt távozott a Mestallából Álvaro Negredo, Andre Gomes, Antonio Barragán, Pablo Piatto és Sofieane Feghouli is. Azt nem állítjuk, hogy az érkezők oldalán rossz futballistákat találunk, de minőségi előrelépésre azért nem feltétlenül jelentenek majd garanciát. 

A hétfő esti meccsen ráadásul Nani és Rodrigo eltiltás miatt nem léphet pályára, a kapus Ryan és Siqueira pedig nem volt teljesen 100 százalékos állapotban a héten. Paco Alcacert a Barcelona környékezi, Shkodran Mustafit pedig az Arsenal, vagyis néhány alapember sorsa egyelőre kérdőjeles. 

A Las Palmas tavaly újoncként sikeresen megragadt az első osztályban, a csapatot sikerült egyben tartani, az edző is maradt a kispadon, az új idénynek ennek megfelelően bizakodva ugorhatnak neki. A felkészülés során hét meccsből haton veretlen maradt a Las Palmas, ráadásul áprilisban 2-1-re legyőzte a Valenciát. 

Ehhez képest mindössze 1.75-ös szorzót kapunk a hazaiak sikerére, ráadásul a fogadók 91 százaléka ennek ellenére bizalmat szavaz a Denevéreknek. 

[2300519] 2016-08-22 22:00:00 Valencia - Las Palmasx
[2300519] 2016-08-22 22:00:00 Valencia - Las Palmasx;