Protipp

Varin vitte a prímet az elmúlt héten

Ahogy a múlt héten, úgy az előző hét nap is akadt egy kiemelkedően jó teljesítmény a Protipp rendszerében.

Ismét elégedettek lehettek felhasználóink, hiszen a Protipp egy újabb pluszos hetet tudhat maga mögött. Ezúttal a szokásosnál valamivel nagyobb volt a csend, ám a 28 tippből így is behúztunk 16 tippet.

Ezúttal varin parádézása volt a profit legfőbb oka, tippmesterünk öt tippből négyet zöldített, ami +15.3 egységgel párosult. De remek hetet zárt a Protipp-lista két éllovasa, Cipolla (+3.99) és Andersson04 (+3.20) is.

A legszebb szelvény is varin nevéhez fűződik, ráadásul nagy éberségről tett tanúbizonyságot, amikor a 2,1-es oddsú focidöntetlent kiválasztotta, hiszen a nemzetközi bukiknál ekkor már nem volt fogadhatió a Spezia-Ascoli remi.

A megújult Protipp-rendszer előnyei
- Mindenki számára teljesen ingyenes
- Kizárólag a Tippmixpróról válogatott fogadások és oddsok
- Megbízható, bizonyított tippmesterek tippjei
- Kombinációs fogadásokból is lehet válogatni
- A tippmesterek akár az utolsó percekben is publikálhatják tippjeiket, így több esetben még megalapozottabb, még erősebb tippek születnek

Tippmestereink természetesen rendületlen lelkesedéssel igyekeznek megosztani legjobb tippjeiket a felhasználókkal a továbbiakban is. Akik bíznak rutinos tipstereinkben, iratkozzanak fel a Protipp emailes szolgáltatására!