Darts

A hazaiak kedvence ellen fogadunk

  • hatharom.com

Két tippel indulunk harcba a bukik ellen a Sydney Darts Masters első fordulójában.

Az első forduló tutija

A kiemeltek közül a kétszeres világbajnok Adrian Lewis járt a legrosszabbul, hiszen hozzá sorsolták a legnagyobb hazai klasszist, Simon Whitlockot. Túl nagy félnivalója azért nincs az angolnak, hiszen a Varázsló már jó ideje mélyen tudása alatt teljesít. Láthattuk a múlt héten Perthben is, hogy csak egy-egy leg erejéig tudja a legjobbját hozni. Összességében nem játszott rosszul, de ezen a szinten ez kevés az üdvösséghez. Sydneyben is élvezheti majd a közönség támogatását, de amikor jobb formában volt, akkor sem igazán tudta ezt kihasználni. Ez ígérkezik az egyik legszorosabb meccsnek, de úgy véljük a végére kijön a formabeli különbség és Lewis megy tovább a legjobb nyolc közé.

Adrian Lewis-Simon Whitlock
Hatharom-tipp: Lewis
TippmixPro @ 1.35

Az első forduló legnagyobb értékkel kecsegtető tippje

A perth-i tornához hasonlóan, ismét veretjük a papíron leggyengébb kiemeltnek számító Stephen Buntingot. Egy hete Kyle Andersonban nem kellett csalódnunk, most pedig David Plattnek szavazunk bizalmat. A nem túl ismert angol dartsos közel sem képvisel olyan játékerőt, mint Anderson, viszont egyáltalán nem játszott rosszul Michael van Gerwen ellen. Az, hogy négy leget is fogni tudott a világelső ellen pazar teljesítménynek számít. Nem egy kifutott eredmény volt ez tőle, tavaly szintén az ausztrál földön Phil Taylor ellen is szépen helytállt. Van már annyi rutinja, hogy ne izgulja el, bőven lehet keresnivalója Bunting ellen is. 

Stephen Bunting-David Platt
Hatharom-tipp: Platt
TippmixPro @ 4.40

További darts-tippekért látogass el a Logibet.com-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!