Premier League

Történelmi megállapodás a Betway és a West Ham között

  • Javi Moreno

A West Ham történetének legnagyobb reklámszerződését kötötte meg a Betway-jel.

Péntek délelőtt jelentették be, hogy a londoni West Ham United szponzori szerződés kötött     fogadóirodával. Az új megállapodásra nagy szüksége is volt a WHU-nak, ugyanis nemrégiben ment csődbe korábbi mezszponzoruk, az Alpari. Az üzlet a klub történetének legnagyobb üzlete.

A Telegraph információi szerint a következő három szezonra évi 6 millió font üti majd a londoni klub markát, a teljes befolyó összeg pedig 20 millió fontnál is több lehet, amely kétszerese az Alparival kötött megállapodásnak. Mint azt a West Hamnél elárulták, a csapat mezén és a különböző felszereléseken is látható lesz majd a Betwaylogója.

"Örömmel üdvözöljük a Betway-t a klubnál, amellyel a történetünk legnagyobb reklámszerződését kötöttük meg. A cég a West Ham egyik legizgalmasabb korszakába kapcsolódott be, hiszen hamarosan új stadionba költözünk, ez pedig még szorosabb együttműködést jelent majd a Betway-jel" - nyilatkozta Karren Brady, a klub alelnöke.


A londoni együttesre igazi rangadó vár a hétvégén, a forduló zárótalálkozóján a Manchester Unitedet fogadják. A Kalapácsosok nincsenek igazán jó formában, utolsó hat bajnokijukon csupán a Hull City ellen tudtak nyerni. Új szponzoruk, a    sem igazán bízik bennük, hiszen a hazai győzelemre 4.33-as, a MU sikerére 1.90-es pénzt fizetnének.

[1724221] 2015-02-08 17:15:00 West Ham United - Manchester Unitedx;
2015-02-07;47
2015-02-08;47
163919