Malajziai Nagydíj

Megcélozhatjuk a dobogót - Fernando Alonso

A Ferrari mindkét versenyzője, Felipe Massa és Fernando Alonso is optimistán várja a Forma-1-es Malajziai Nagydíjat.

Massa a második helyet szerezte meg Sebastian Vettel mögött, de elismerte, hogy ebben az időjárásnak is nagy szerepe volt.

"Segített minket az eső. Nem tudom, hogy miénk lett-e volna a második és a harmadik hely száraz pályán, mert Räikkönen és a Mercedesek is gyorsak. Jól döntöttünk, amikor kereket cseréltünk, így tudtunk menni egy jó kört. Nagyon elégedett vagyok a helyezésünkkel, és az eredmény azt mutatja, hogy jó munkát végeztünk a télen. Nyerni akarok, ezért dolgozok. Nagyon jó lenne, ha meg tudnám szakítani a 2008 óta tartó szünetemet"  - mondta a brazil versenyző.

Hozzá hasonlóan nagy várakozásokkal tekint a verseny elé Fernando Alonso is: "Nagyon optimista vagyok, mert nem emlékszem, hogy mikor kerültem ki utoljára az első háromból. Megcélozhatjuk a dobogós szereplést, a győzelemre is reális esélyünk van. Nem vagyunk teljesen biztosak a kocsi teljesítményét illetően, mert száraz időben nem mi vagyunk a leggyorsabbak, de jó ritmussal megelőzhetjük az egyetlen előttünk lévő autót, a Red Bullt.