Forma-1

2.45-ös szorzót hozunk az Ausztrál Nagydíjra

  • Cipolla

Bár szorongatott a Ferrari, az időmérő végén ismét Max Verstappen örülhetett.

A Formula-1-es szezon harmadik állomása az Ausztrál Nagydíj, Melbourne. Az Albert Parkban tartott félig utcai versenyen először nem tűnt teljesen magabiztosnak a Red Bull az időmérő előtt, de meglepetés nem történt szombat kora reggel.

Max Verstappen mondhatni simán, szűk három tizeddel nyert, így a mérlege 3/3 pole pozíció, mellette pedig 2/2 futamgyőzelem eddig. Reálisan nézve nagyon most sem veszélyeztetheti senki a holland sikerét, nem véletlenül fizetnek mindössze 1.16 körül a bukmékerek a győzelmére.

>>>Tippmixpro regisztráció biztonságos linken keresztül <<<

Az első helyért tehát újfent nem várható harc, a második helyről viszont Carlos Sainz indul, akit Lando Norris üldözhet. Sainz kénytelen volt kihagyni a Szaúd-Arábiai Nagydíjat vakbélműtét miatt. Itt sem százszázalékos, de szombatra láthatóan nagyon összerakta magát. 

Idén remekel Sainz, Bahreinben is magabiztosan versenyezve ért a harmadik helyre, most is jó eséllyel fut neki a pódiumért folyó harcnak.

Norrist és a McLarent egyelőre nehéz belőni. Talán a Ferrarik mögött van jelenleg a McLaren, előzni pedig még mindig nagyon nehéz ezzel az autóval hiába van négy DRS-zóna is ezen az aszfaltcsíkon.

Sergio Perez viszont elkövette az első hibáját a szezonban, hiszen hiába kvalifikált a harmadik helyre három helyes rajtbüntetést kapott feltartás miatt. Ezzel csak a hatodik helyről indulhat, márpedig ez komolyabb hátránynak ígérkezik, ha nem lesz akkora fölényben a Red Bull, mint például Bahreinben.

Gyengélkedett a Mercedes és az Aston Martin is. George Russell a hetedik helyre kvalifikált, a két Aston Martin pedig a 9-10. hellyel volt kénytelen beérni. A versenytempója idén nem olyan erős az Astonnak, így erős pontok nem nagyon néznek ki Alonsóéknak.

Mire érdemes fogadni?

Max Verstappen győzelmét semmi sem veszélyezteti, de ilyen szorzón természetesen játszhatatlan. A második helyért lesz nagy harc, de úgy érezzük, hogy Perez sok időt fog veszteni a visszazárkózással, így Sainznak jó esélye nyílhat a második hely megszerzésére. 2.45-ös szorzót kínál a Tippmixpro, ha a legjobb kettőben zár a spanyol, látva a Ferrarit, hogy mennyit javult a gumikezelése idénre, valamint Sainz mennyire magabiztos, megadjuk neki a második pozíciót a vasárnap hajnali futamra. 

{"headTitle":"Ausztrál Nagydíj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-24 05:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Top 2 - Carlos Sainz","odds":"2.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás gyors be- és kifizetések 🪪
     
  • Tippmixpro mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj be a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. 👇
     

>>>Tippmixpro Regisztráció <<<