Forma-1

Optimális a rajtsorrend a Japán Nagydíjon ehhez a tipphez

  • Cipolla

A szoros időmérő után egy jóval simább vasárnap elé nézünk.

Rettentő szoros végjátékot hozott a Japán Nagydíj időmérő edzése, ahol végül a vb-cím várományosa, Max Verstappen számára jött ki legjobban a lépés. A két Ferraris egy tizeden belül volt a hollandhoz képest, de tegyük hozzá, a címvédőnek úgy is meglett a pole pozíció, hogy az utolsó körében hibázott egy komolyabbat. Enélkül azért jóval simábban alakulhatott volna az időmérő. Ez pedig nem túl jó hír a Ferrarira nézve.

Charles Leclerc versenytempója ugyanis általában elmarad a hollandétól, akit hátulról levadászni óriási bravúr lenne.

Ettől függetlenül jól mozogtak a Ferrarik, a fejlesztés úgy tűnik, hogy hellyel-közzel bevált, persze az időmérőn sosem volt komoly problémája a monacóinak. A nap meglepetését az Alpine, azon belül is Esteban Ocon okozta. Az ötödik helyre kvalifikált francia egyik legerősebb időmérőjét teljesítette, szerencsére jól ráéreztünk, hogy a triplázót akár le is hozhatja. A versenytempóval azonban a francia istálló is küszködik, az 5. és a 7. helyet birtokolja a rajtrácson, de meglepetés lenne, ha a mellőlük induló Lewis Hamilton (6.) és George Russell (8.) ne tudná átlépni a kékek pilótáit.

Pozitív meglepetés volt sokáig Daniel Ricciardo is az időmérőn, aki tündökölt a Q2 első feléig, utána viszont meglepetésre elrontotta az utolsó körét ezzel pedig újfent nem jött össze a Q3. Ennek ellenére rég volt ennyire biztató az ausztrál, 1.83-as szorzón el is gondolkodtató a pontszerző helye, de annyira erősnek tűnik most az Alpine, hogy inkább kihagyjuk ezt a fogadást.



🤙 Vadiúj fogadóiroda a Hathármon!Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt🤙


Mire fogadjunk?

Rengeteg nyomott oddsot kapunk a bukmékerektől a futamra, amin azonban megakadt a szemünk az a kombinált dobogós helyezések piaca. Itt a Verstappen-Leclerc párost néztük ki, ugyanis a rajtsorrend épp optimális kettejük "szökéséhez". Sainz és Pérez is lassabbnak tűnik versenytempóban, mint a két éllovas, ráadásul Hamilton könnyen lehet, hogy még Oconnal is kénytelen néhány körön keresztül vívódni. Továbbá a tipp akkor is zöldül, ha valaki még meg is előzi a két éllovas bármelyikét, így ezzel az ajánlással várjuk a vasárnap reggelt.

{"headTitle":"Forma-1 Japán Nagydíj","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-09 07:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Max Verstappen és Charles Leclerc dobogón végez? - Igen","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}