La Liga

Újabb botlás, továbbra is nyeretlen idegenben a Valencia

Hiába vezetett, ezúttal sem tudott nyerni idegenben a Valencia, amely 1-1-re végzett a Real Valladolid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának vasárnapi meccsén.

Guardado

A Valencia egy hete meglepetésre 2-0-ra verte az Atlético Madridot, de ennek ellenére sem számított egyértelmű esélyesnek Valladolidban. Tudniillik Mauricio Pellegrino együttesének csapnivaló az idegenbeli mérlege, eddigi öt vendégmeccsén csupán egy pontot szerzett. Az előzmények ellenére a Valencia szerezte meg a vezetést a José Zorilla stadionban, a 15. percben Guardado jobbról, az alapvonal közeléből szabadrúgásból ívelt középre, Cissokho pedig négy méterről a hálóba bólintott (0-1). A vendégek francia védője a saját kapuja előtt már nem volt ilyen szerencsés, a 64. percben feltartotta, majd lerántotta a 16-oson belül Omart, a játékvezető kiállította Cissokhót és büntetőt ítélt. A 11-est Víctor Pérez a kapu bal oldalába emelte (1-1).

Az eredmény nem változott, a Valladolid és a Valencia is 15-15 ponttal áll, utóbbi együttes továbbra is nyeretlen idegenben.

La Liga
11. forduló
Valladolid-Valencia 1-1 (0-1)
Gól: Víctor Pérez (65. - 11-esből), ill. Cissokho (15.)
Kiállítva: Cissokho (64.)
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260169