GP3

Nagyon nem vagyok elégedett az eredményekkel - Kiss Pál Tamás

Az Atech CRS GP magyar pilótája a monzai idényzáró futamon a legjobb 10 között szeretne végezni a GP3-as sorozatban.

Kiss Pál Tamás szép szezonzárót remél

Hétvégén az utolsó versenyéhez érkezik a 2012-es GP3-as idény, a magyar Kiss Pál Tamás úgy érzi, több van benne annál, mint amit a ponttáblázat mutat.

„Az elmúlt pár hétvégém nem úgy alakult, ahogy szerettem volna, úgyhogy azzal a céllal utazom a szezonzáróra Monzába, hogy ami eddig belém szorult, azt mindent kihozzak magamból és a technikából. Persze az elmúlt hétvégéken is voltak olyan pillanatok, amik valamilyen szinten kárpótolták az embert az egyéb nehézségekért, de ha most visszatekintek, és szigorúan csak az eredményeket nézem, akkor nagyon nem vagyok elégedett azzal, amit látok” - mondta saját oldalán a magyar pilóta.

Kiss Pál Tamás most abban bízik, hogy legalább a legjobb tízben tud majd befutni a monzai futamon.

„A minimális elvárás magammal szemben a pontszerzés, a többit pedig majd meglátjuk. Mindenképp szeretném a top10-ben befejezni a szezont, ettől jelenleg öt pont választ el, de lehetőleg Kevin Ceccont is szeretném befogni a tabellán, már csak presztízsből is, mert így elmondhatnám magamról, hogy a kisebbnek számító és a csapatpontversenyben szerényebb helyet elfoglaló csapatok pilótái közül én végeztem a legjobb helyen az összetettben. Ehhez azért jó lenne legalább egy dobogós helyezést villantani Monzában, de álltam már idén a pódiumon, és hiszek abban, hogy ha minden jól megy, akkor vissza is kerülhetek még oda” - jegyezte meg az Atech CRS GP pilótája.