Forma-1

A pilóta vagy az autó a fontosabb? - a vb-győzelem margójára

Új blog indult a hatharom.com-on, a Forma-1 szerelmesei egy színvonalas platformon beszélhetik meg a száguldó cirkusz történéseit.

"Az autósport (különösen a csúcskategóriát jelentő Forma-1) az emberi teljesítőképesség végletekig történő kihasználásáról szól - teljesen mindegy, hogy ez az autóban, a boxutca aszfaltján térdelve vagy a tervezőasztal mellett történik"  - többek között ezekkel a sorokkal találkozhatunk az 'Autók versenye' nevű új hathármas blog bemutatkozó írásában, amelynek témája természetesen az autósportok királya, a Forma-1 lesz.

A szerző saját bevallása szerint bejegyzéseiben nem spórol majd a kritikával, így posztjai kiváló terepet biztosíthatnak majd a vélemények ütköztetésére és a történések kibeszélésére.

Az első két bejegyzésében természetesen Lewis Hamilton és a Mercedes újabb világbajnoki címe a téma, de a brit fenegyerek és csapatának sikere mellett komolyabb elemzés is olvasható Sebastian Vettel és a Ferrari hibáiról is. Kellemes olvasgatást kívánunk minden érdeklődőnek!