Forma-1

Vettel és Raikkönen szállíthatja a profitot - tippek a Német Nagydíjra

Mindkét ferraris pilóta dobogón végezhet a vasárnapi Német Nagydíjon.

A hétvégén Németországban vendégeskedik a száguldó cirkusz, méghozzá Hockenheimben, ahol legutóbb két éve rendeztek Forma-1-es versenyt. Ez az egyik legjobb és leggyorsabb német pálya, és a szombati időmérő után az év egyik legjobb versenye is lehet. 

Két nagy név ugyanis egyaránt bajba került, Lewis Hamilton csak a 14. helyről várja a vasárnapi rajtot, míg Daniel Ricciardo a büntetések után az utolsó rajtkockába sorolódott vissza. Hamiltonnak a Brit Nagydíjon sikerült nagyot mentenie, most pedig ugyanez lesz a feladata. A győzelemre innen minimális esélye van, sőt az is nagy bravúr lenne, ha dobogóra tudna állni. A futam favoritjának a pole-ból induló Sebastian Vettel számít, aki ugyan 2013-ban nyert már Német Nagydíjat, Hockenheimben viszont első győzelmére készül. Mögötte a két finn pilótát találjuk, Valtteri Bottas és Kimi Raikkönen sorrendben, őket pedig Max Verstappen követi.

Fogadás szempontjából korrekt befektetésnek tűnik 2.20-ért a dupla ferraris dobogóra tenni, hiszen Vettel ilyen pozícióból ritkán ront és Kimi is elég stabil. 
Ki nyeri a Német Nagydíjat?
   
Sebastian Vettel 1.50
Valtteri Bottas 6.75
Max Verstappen 6.75
Lewis Hamilton 9.50
Kimi Raikkönen 10.75

Ami az üldözőket illeti, a Haas várja a legjobb helyzetből a vasárnapi rajtot, ugyanis Kevin Magnussen az 5., Romain Grosjean pedig a 6. helyet csípte meg a kvalifikáción. 1.72-es oddsért korrekt, hogy mindkét haasos pontszerző helyen végez, hiszen az autó elég ütőképes, már csak a technikának kell kibírnia.

Jól muzsikált a két Renault is, Nico Hülkenberg nagyon jó formának örvend és hazai pályán különösen erős lehet. Bár Hamiltonék keményen támadnak majd a mezőny második feléből és a Haast sem lesz egyszerű legyűrni, de 3.75-ért van fantázia abban, hogy az első 6 között végez.

A játékban való részvételhez kattints a képre.