Premier League

Rooney félelme, megválhat tőle a Manchester United

Szigetországi hírek szerint nem csupán a sérülése miatt kerülhet partvonalon kívülre Wayne Rooney Manchesterben. A Mirror úgy tudja, a klub menedzsere, Sir Alex Ferguson 40 millió fontért bármikor megválna tőle.

Egyre több minden szól az ellen, hogy Wayne Rooney a Manchester Unitednél folytassa karrierjét, a Mirror című lap valószínűnek tartja, hogy Sir Alex Ferguson menedzser túlad rajta. A csatár megsérült a hétvégén, a következő két hónapban nem számíthat rá a skót főnök, aki viszont nem aggódik, hiszen Robin van Persie-t, Danny Welbecket és Javier Hernandezt is a helyére állíthatja. A legnagyobb gond azonban nem Rooney sérülése, hanem Fergusonhoz fűződő rossz viszonya. Kettejük problémája 2010-ben kezdődött, amikor Rooney kis híján a városi rivális Cityhez távozott. Akkor Ferguson módosított a gólvágó szerződésén, megemelte fizetését és elcsendesedett a vihar kettejük között. Most azonban újra lángra lobbant a sztori, Ferguson kritizálta Rooney fizikális állapotát és úgy vélte, a csatár hozzáállása valamint teljesítménye nincs összhangban a heti 250 ezer fontos fizetésével.

Wayne Rooney

A Mirror szerint Manchesterben már Rooney távozását készítik elő, ami legkorábban jövő nyáron megtörténhet. A klub 40 millió fontot kérhet a csatárért, aki viszont nem szívesen távozna Manchesterből.