Átigazolás

Wayne Rooney ügynöke már Kínában van!

  • varin

A fogadók között is egyre népszerűbb az a verzió, hogy Rooney már februárban Ázsiába költözik.

Wayne Rooney az elmúlt hetekben uralta az átigazolással kapcsolatos pletykákat, szinte minden nap szárnyra kél valamilyen információ a Manchester United támadójával összefüggésben. Ezúttal a BBC és a The Sun írta meg, hogy Paul Stretford, a játékos ügynöke már Kínában tartózkodik, hogy még február 28-ig eladja Rooney-t az ázsiai nagyhatalomnak.

A The Sun azt is tudni véli, hogy Stretford egy Renaissance Hotel nevű helyen szállt meg és elsődlegesen a Tianjin Quanjian együttesének szeretné eladni a támadót, így Pato és Witsel játékostársa lehet, valamint Fabio Cannavaróval is együtt dolgozhatna.

Fotó: Sportzwiki

"Való igaz, történt megkeresés mind Rooney, mind Aubameyang esetében, ám nem követték további események a kapcsolatfelvételt, Rooney ugyanis nem illik a játékstílusunkba, így az ügyet lezártnak tekinthetjük. Aubameyangért viszont konkrét ajánlatot tettünk le, amelyet a Dortmund elutasított"- nyilatkozta Cannavaro még szerda reggel. Az olasz világbajnok azt is elárulta, hogy jelenleg a Fiorentina gólvágója, Nikola Kalinic a legfontosabb kiszemelt, de az ő szerződtetése is nagyon nehéz lesz.

Rooney idén mindössze 924 percet játszott a 17 bajnokiján, olyanra pedig nem volt példa, hogy végigjátszott volna egy meccset a PL-ben, utoljára ez szeptemberben fordult elő. 

Habár a játékos és a MU is úgy nyilatkozott, közös az akarat, hogy Wayne maradjon Angliában, a fogadók körében egyre népszerűbb az a tipp, hogy Rooney még ebben a hónapban aláír Kínába.

"Kezd összeomlani az odds, az emberek ugyanis sokat pakolnak arra, hogy Rooney februárban már egy kínai csapat játékosa lesz. Mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy ez be is következik, csak az a kérdés, hogy ebben az átigazolási időszakban vagy később" - magyarázta a 20-szoros oddsról 6.00-ig való zuhanást Alex Donahue, az egyik brit buki szóvivője.