Felkészülés

Nem trükközünk a német-hollandon

Nagyot fordult a világ az Eb-házigazdánál, amelynél hosszú idő után felcsillant a remény a jó szereplésre.

Hosszú idő után újfent pozitív a hangulat a németeknél, akikre kedden Hollandia legjobbjai várnak. Az Eintracht Frankfurt stadionjában 20:45-től megrendezésre kerülő összecsapáson a bukik a közelgő kontinenstorna házigazdáját hozták ki favoritnak, de a számokból látszik, hogy ez aligha lefutott meccs.

A Nagelsmann-legénység mindenesetre olyat alkotott, amit a Nationaelftől az utóbbi években szinte nem is láthattunk. A csapat úgy nyert meccset, hogy szinte végig uralni tudta azt, tette ezt a világ egyik legerősebbjének számító francia válogatottal, ráadásul Lyonban. Ehhez persze kellett Wirtz villámgyors gólja is, amely a hetedik percben sokkolta a lyoni közönséget és megadta az alaphangulatot a hátralévő 90 perchez. De a sikert nem csak ennek a számlájára írhatjuk, minden szekció remekül muzsikált, így a fiatal szövetségi kapitány lehet megtalálta a siker receptjét.

Ez némileg túlzásnak tűnhet, hiszen egy meccse alapján azért nehéz messzemenő következtetéseket levonni, a Bayern korábbi edzője pedig vélhetően folytatja a kísérletezést. A hírek szerint visszatérhet a kezdőbe a hagyományos kilencesként játszó Füllkrug, illetve Müller és Raum is. A szárnyaló Stuttgart Lyonban debütáló triója, Deniz Undav, Maximilian Mittelstädt és Waldemar Anton bevetésre kész, akik újfent a padról juthatnak szóhoz. Újabb sérült nincs a csapatban, ahogy a vendégeknél sem, Ronald Koeman mester a Barcelona-sztárra, Frenkie de Jongra nem számíthat.

[4389461] 2024-03-26 20:45:00 Németország - Hollandiax;5
[4389461] 2024-03-26 20:45:00 Németország - Hollandiax

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


A hollandok legutóbbi meccsükön sima 4-0-lal gázoltak át Skócián, ezzel pedig négy meccses győzelmi sorozatban vannak. Ezeken a találkozókon az Oranje 12-0-s gólarányt hozott, tehát az Eb-házigazda méltó ellenfelet választott a főpróbára. A csapatok eddig 45 alkalommal néztek farkasszemet és elég kiegyenlített a mérleg, 16 német, 12 holland siker született, 17 alkalommal pedig döntetlennel zártak. 

Mire érdemes fogadni?

Minden adott ahhoz, hogy kedden este a frankfurti Deutsche Bank Park közönsége egy lüktető, gólgazdag meccset lásson. A felek utóbbi 5/4 H2H-találkozója over 2.5-es eredményt hozott, mi pedig kedden is ezt várjuk. Ugyan alapvetően az emelkedett hangulatban lévő hazaiak felé húzunk, de kétesély helyett a BTS-t rakjuk ezúttal az over mellé.

{"headTitle":"Németország-Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-25 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 2.5 gól fölött","odds":"1.88","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4389461] 2024-03-26 20:45:00 Németország - Hollandiax;