Nemzetek Ligája

Ismét esik Neuerék oddsa, vajon van még benne érték?

  • gb1

Többek közt két Bundesliga-hálóőr nézhet farkasszemet az izgalmasnak ígérkező német-svájci NL-meccsen.

Fotó: Bundesliga Official

Zsinórban második győzelmére hajt a Nationalelf, amely kedden este a svájci válogatottat fogadja a kölni RheinEnergie Stadionban. A 2014-es világbajnok javuló formát mutat, ez pedig az oddsokon is látszik, ám a kezdeti szám egyes bukiknál már egy tizednyit is zuhant. Ennek ellenére lehet érték Neuerék nyeretésében, hiszen déli szomszédjuk nincs valami jó passzban az utóbbi időben.

{"headTitle":"Németország-Svájc","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2020-10-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország","odds":"1.47","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Svájc","odds":"7.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Svájc vesszőfutása lassan egy éve tart, négy meccs óta nyeretlen és a Nemzetek Ligájában lejátszott három kör alatt mindössze egy pontot gyűjtött. Nem nagyon tudott segíteni a Gladbach kapusaként a 2019/20-as idényben a legjobb védési százalékot felmutató Yann Sommer sem, akit az odavágón elért 1-1 alatt csak Gündogan bombája tudott megtéveszteni. Meccset tavaly november óta nem nyertek, amikor Gibraltár 6-1-es leigázásával biztosították helyüket az Eb-n.

Jó hír, hogy a koronavírust leküzdő Shaqiri immár a kezdőbe várható, a keretből pedig csak Steffen és Akanji hiányzik. A németeknél sincs új kihagyó, továbbra és a Bayernbe igazolt Sané és Serdar vannak lerobbanva. Löw kerete elég masszív, így könnyen lehet, hogy újabb rotáció következik.

[3287084] 2020-10-13 20:45:00 Németország - Svájcx

A németek sem úgy kezdték a Nemzetek Ligáját, ahogyan azt vártuk, de a legutóbb Ukrajna ellen már összejött a győzelem. A meccset végig uralta a csapat és ugyan a vége csak 2-1 lett, könnyen zárhattak volna nagyobb különbséggel is. Természetesen nagyon jót tett a Bayern München sztárjainak visszatérése, akik a válogatott alappillérei is, bár a védelemben azért továbbra is akadnak gondok.

A Nationalelf utóbbi öt meccsén ‘mindkét csapat betalált’, tehát joggal gondolhatjuk ez jó opciónak. A baj csak az, hogy a vendégek nem valami élesek a támadásaikban, legutóbb például mindössze egy alkalommal találták el a spanyolok kapuját.

Az erőviszonyok alapján valójában nem igazán lenne okunk más feltételezni, minthogy jön az újabb német győzelem, az alábbi ázsiai hendikepes tippel pedig ilyen szempontból kockázatmentesen dobhatunk egy kicsit a szorzón.

{"headTitle":"Németország-Svájc","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"2020-10-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Németország -1 (ÁH)","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}