Olasz foci

Lesimázhatja az Inter a Szuperkupa-elődöntőjét?

Sima Inter-győzelem vagy folytatódik a Lazio nagy szériája?

Csütörtökön este nem túl meglepő módon (bár az arány azért váratlan), végül a Napoli jutott tovább az első elődöntőből, így tehát Mazzarriék ellenfelüket várják az Olasz Szuperkupa fináléjában. Ez a papírforma szerint az Inter lesz, amelynél kevés meggyőzőbb csapat van jelenleg Európában.

Bár a Bologna elleni kupakiesés fájhat Inzaghiéknak, azóta 10 bajnoki ponttal vigasztalódtak, így továbbra is tartják a lépést a Juventus előtt. Martínezék hétvégén egy ötössel kínálták meg a Monzát, amelyből az argentin támadó és Calhanoglu is kettővel vette ki a részét. Az egészen brutális magabiztosság és a 49-10-es gólkülönbség is jelzi, ez az Inter körülbelül ott tart, ahol tavaly, a BL-menetelés alkalmával.

De a főváros kék felén is igen ragyogóan süthet most a nap, hiszen a Lazio az utolsó öt meccsét megnyerte, fűszerként pedig a kupasiker a Roma ellen jött össze, amely ráadásul még edzőt is váltott a pocsék szezon közben. Bár Sarriék ritkán gáláznak, ez a gyatra évkezdés után nem okoz nagy problémát, viszont az érkező 3 pontoknak köszönhetően a Lazio bőven harcban van a 4. helyért.

[4185527] 2024-01-19 20:00:00 Inter - Laziox

Szemben az első elődöntővel, itt gyakorlatilag senkit sem érint a válogatott szünet miatti eltáv, így szinte a legjobb keretekkel léphetnek pályára a csapatok. A várható kezdőcsapatokban Cuadrado nincs ott Achilles-sérülés miatt, illetve Patric, Castellanos és Zaccagni is sérültek, bár utóbbi lehet, hogy ismét vállalja beinjekciózva a játékot. A milánóiaknál így marad a szokásos Lautaro-Thuram duó, míg a rómaiaknál Pedro, Immobile és Felipe Andreson próbálhatja meg feltörni a liga legjobb védelmét.

Néhány héttel ezelőtt Rómában tudott nyerni az Inter, de akkor az Olimpicóban nem volt sokkal jobb Simone Inzaghi gárdája.  Mi kevés lapot és Inter-sikert várunk, Inzaghi csapata hihetetlenül magabiztos, viszont Marchettivel nem tűnik ez egy kőkemény "matchupnak", megállhatnak a srácok 3-4 lapnál.

 


✅ Tipp #1: 5.0 lap alatt @1.77

Fogadási határidő: január 19. 20:00