Bajnokok Ligája

Három tippet is kinéztünk az Atlético-Inter visszavágóra 😎😎

  • varin

Naná, hogy szabálytalansággal kapcsolatos tippjeink is vannak. Íme a legjobb ötletek 👇👇👇

Szerda este lezárul a nyolcaddöntők sorozata a Bajnokok Ligájában, utolsóként a papírforma szerint a Dortmund és az Inter csatlakozhat a 8 közé. Ehhez persze még a PSV-nek és az Atlético Madrdidnak is lenne néhány szava, márpedig különösen a két topligás csapat összecsapása parázs 90 percet ígér. Lássuk, mi is várható a Wanda Metropolitanóban, és melyek a legjobb tippek a Tippmixpro bőséges kínálatából!

{"headTitle":"Atlético Madrid-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid","odds":"2.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Inter","odds":"2.54","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Némi pihentetéssel a hátuk mögött érkeznek a csapatok a madridi 90 percre, habár a spanyolok olyan nagyon nem tehették meg, hogy cserékkel álljanak ki a Cadiz ellen. Ennek megfelelően a hétvégi és a szerdai várható kezdőcsapatok között az Atléticónál mindössze 2 változás várható, míg az Inter esetében 4 név cserélődhet ki.

>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<

A meccs egyik döntő faktora több tényező miatt is a hazaiak csatárposztja lehet, ahol Antoine Griezmann felépüléséért imádkoznak a madridiak. A francia támadó bokasérülés miatt négy meccset hagyott ki eddig, ezeken az Atléti csak egyszer tudott nyerni és összesen négy gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában már 5 gólnál járó világbajnok játékos nem szerepel az előzetes kezdőben, de a kispadra valószínűleg leülhet. Így egyelőre csak Morata posztja tűnik biztosnak, a spanyol játékos mellett Depay vagy Llorente kezdhet.

Szintén vakarhatja a fejét Simeone mester a védelem miatt, ahol Reinildo és Gabriel Paulista sincs csúcsformában, így egyedül Witsel kezdetése vehető készpénznek.

A spanyol lapok szerint rekord nézőszám várható szerda este a Wandában. Ott, ahol az Atlético Madrid idei mérlege: 18-1-1 az idei szezonban.

Lényegesen letisztultabb a helyzet Milánóban, hiszen Lautaro Martínez és a bolognai kiránduláson nem kezdő bekkek is visszatérhetnek a csapatba. Óriási szó, hogy az Inter még félig tartalékosan és takaréklángon futballozva is bevette a Dall'Arát, tovább biztosítva a Scudettót. Simone Inzaghi mesternek vélhetően el kell tekinteni az első meccset eldöntő Marko Arnautovic játékától, de ez nem jelent nagy érvágást az Internek jelenleg.

[4384188] 2024-03-13 21:00:00 Atlético Madrid - Interx

Nincs jó formában az Atlético Madrid, a Milánóban látott játék pedig édeskevés a párharc szorossá tételéhez. A Giuseppe Meazzában a 7 spanyol kísérlet közül egy sem talált kaput, szemben az Inter 5/19-es mutatójával. Márpedig a túloldalon ezúttal is Európa egyik legjobb védelme lesz, amelyet fel kell törnie Moratáéknak.

A hiányzók és a forma mellett a múlt sem ígér sok jót az Atléticónak, hiszen az olaszok eddig nyolcszor nyerték meg a negyeddöntő első mérkőzését, ebből pedig hétszer viszontláthattuk őket az elődöntőben

Mi lehet a legjobb tipp az Atlético Madrid-Interre?

Nem mondjuk irreálisnak, hogy az Inter idegenben is favorit, de nem húzzuk be a vendégek győzelmét ilyen oddson. 0-0, 0-1 körüli eredményt várunk, az Inter védekezése egyszerűen sokkal jobb, mint az Atlético támadójátéka, így néhány favorit végeredményt meglovagolva, ránézünk egy fogadáskészítős tippre.

Szintén ajánljuk az Atlético Madrid faultjait, amelyből az első meccsen 16-ot is láthattunk. Ha nem lesz domináns spanyol játék, akkor aligha enged majd stílusából Simeone gárdája, a második félidőre pedig az eredménytelenség frusztrációt is szülhet. Végezetül jöjjön Stefan Szavics, akinek Milánóban 45 perc elég volt 4 faultra, most ha kezd, a 2 szabálytalanságért ajánlott 2.57-es szorzó erősen csábító.

{"headTitle":"Atlético Madrid-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-13 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadáskészítő: x2 + 3.5 gól alatt","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Atlético Madrid 13.5 szabálytalanság felett","odds":"1.94","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Stefan Szavics 1.5 szabálytalanság felett","odds":"2.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[4384188] 2024-03-13 21:00:00 Atlético Madrid - Interx;