Tenisz

Ez a tipp még soha nem bukott Sinner és Alcaraz meccsén

  • Cesc18

Egy 2.22-es és egy 4.45-ös oddsot dobunk játékba az olasz - spanyol rangadó kilencedik felvonásán.

Elődöntős napra ébredtünk Indian Wellsben, a korábbi meccsen pedig egy óriási rangadót láthatunk, hiszen az idén még veretlen Jannik Sinner a címvédő Carlos Alcarazzal néz majd farkasszemet. A világranglista-harmadik a második ellen, a tavalyi elődöntő visszavágója, szóval sokféleképpen felvezethetnénk még ezt a csodálatos összecsapást.

Pénteki cikkünkben vetettünk egy pillantást a végső esélyekre és ahogyan említettük, az olasz és a spanyol rivalizálása az egyik legizgalmasabb a jelenlegi mezőnyben, ugyanis most úgy tűnik, hogy ők lehetnek az elkövetkezendő évek két legmeghatározóbb teniszezői. 

4-4-re állnak az egymás elleni összevetésben, a legnagyobb meccsüket még a 2022-es US Open negyeddöntőjében vívták, amely több, mint 5 órásra (!) nyúlt. Azóta az előző szezonban háromszor randevúztak, először éppen Indian Wellsben, amit Alcaraz nyert, majd jött két siker Sinnertől, Miamiban és Pekingben. 

Mivel az olasz Melbourne-ben megszerezte élete első Grand Slam-címét, majd Rotterdamban újabb tornát nyert, így ennek az elődöntőnek 16-0-s mutatóval megy neki. Óriási önbizalommal teniszezhet Sinner és ugye az elmúlt két meccsét behúzta Carlitos ellen, szóval a lélektani előny egyértelműen az Ausztrál Open-bajnokánál. 

Őszintén szólva, nem tudom hogyan állok még hozzá a meccshez. Kétségtelenül Jannik jelenleg a világ legjobb teniszezője...Hihetetlenül játszik, senki nem győzte még le ebben a szezonban. Nagyon szeretem nézni a játékát. Borzasztóan nehéz meccs lesz és hatalmas kihívás.

- mondta Alcaraz, aki hozzátette, hogy mivel az előző két meccsét elveszítette az olasz riválisa ellen, így most valamit változtatnia kell a taktikán. 

Kíváncsian várjuk, hogy a spanyol ki tud-e találni valami újat, ami hatékony lehet Sinner ellen, mindenesetre a nyomás ezúttal inkább az olaszon van.

Jelenleg a fogadóirodák is úgy gondolkoznak, hogy ennek a meccsnek Sinner az esélyese, amire az elmúlt hat meccsük egyikén sem volt példa.

Érdekesség, hogy ATP-szinten eddig hét csörtéjük volt és abból ötször az a játékos nyert, akit a meccs előtt underdognak tartottak a bukmékerek. 

Beszélhetnénk arról, hogy kiket győztek le a héten, de ennek nagy jelentősége nincs. Mindkét játékosnak messze ez lesz a legnehezebb meccse, Alcaraz konkrétan úgy fogalmazott, hogy az idei szezon eddigi legnagyobb kihívása lesz ez számára. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


A mérkőzéseikre általában jellemző, hogy fantasztikus labdameneteket játszanak és valószínűleg ezekből most sem lesz hiány. Nyilván a lélektani előny Sinnernél, de ezeket a győzelmi sorozatokat iszonyatosan nehéz fenntartani, hiszen ezzel párosul egy plusz nyomás. Alcaraz viszont profitálhat abból, hogy most nem favoritként kell bizonyítania, ráadásul az egyik kedvenc helyszínén használhatja-e ezt ki. 

Fogadás szempontjából egy olyan tippet választottunk, amely a hét ATP-összecsapásuk egyikén sem bukott korábban: ez pedig nem más, mint hogy lesz tie-break!

Mindegy, hogy salakon, füvön, lassú vagy gyors kemény pályán, esetleg teremben mérkőztek meg, legalább egyszer mindig elmentek rövidítésig. 

Ugyan Indian Wells-ben tényleg nagyon lassúak a körülmények, de azért mindketten lehozták úgy a negyeddöntős meccsüket, hogy egyszer sem veszítették el a szervajátékukat. 

Mivel hétből ötször már az első szett meghozta a tie-breaket, így 4.45-ért erre is dobhatunk egy kis szotyipénzt. 

 

Fontos, hogy ne azt válasszátok, hogy lesz tie-break, hanem azt, hogy 0.5 felett, mert bár ugyanaz a kettő, de a Tippmixpro utóbbira jobb oddsot kínál.

 

{"headTitle":"Jannik Sinner - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-16 21:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tie-breakek száma 0.5 felett","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"1. szett játékok száma 12.5 felett","odds":"4.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ