Tenisz

Ezt is Sinner nyeri vagy Alcaraz megismétli a tavalyit?

  • Cesc18

Parádés elődöntők elé nézünk Indian Wellsben, lássuk, hogyan állnak az esélyek a végjáték előtt.

Majdnem papírforma szerint alakultak a dolgok Indian Wellsben, hiszen az alsó ágon összejött az álomelődöntő, avagy az Ausztrál Open-bajnok Jannik Sinner a címvédő Carlos Alcarazzal néz majd farkasszemet, míg a felső ágon a tavalyi finalista Daniil Medvedev ismét a döntőért játszhat majd.

A négyesből egyedül Novak Djokovics hiányzik, aki óriási meglepetésre a második meccsén kikapott a szerencsés vesztes Luca Narditól.

Korábban megénekeltük, hogy mekkora szenzáció volt az olasz sikere, a szerb legenda betlijét pedig Tommy Paul használta ki, aki első elődöntőjére készülhet Indian Wells-ben. 

Lesz tehát amerikai a legjobb négy között, de Paul igencsak outsider ebben a mezőnyben, cserébe viszont számíthat a közönség támogatására. Medvedevnek ez így egy elég nehéz elődöntő lehet, bár az orosz már hozzászokhatott ahhoz, hogy Amerikában ellenszélben kell teniszeznie. A tavalyi pekingi csörtéjüket nagyon simán nyerte Medvedev, ennél a mostani összecsapásuk csak szorosabb lehet. 

{"headTitle":"Tommy Paul - Daniil Medvedev","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Paul","odds":"3.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Medvedev","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
Az alsó ági párosítás a jelenlegi mezőny egyik legizgalmasabb rivalizálása, hiszen most úgy tűnik, hogy Sinner és Alcaraz lehet az elkövetkezendő évek két legmeghatározóbb alakja. 

Ez már pályafutásuk kilencedik randevúja lesz és egyelőre igazságosan elosztották, ugyanis 4-4-re állnak. Amellett viszont nem mehetünk, hogy a legutóbbi két meccsüket Sinner nyerte, egyaránt kemény pályán, igaz az eddigi egyetlen Indian Wells-i csörtéjük azonban Alcaraz sikerét hozta. 

Ez a szezon egyelőre egyértelműen Sinnerről szól, így a 2021-es párizsi meccsük óta ez az első olyan összecsapásuk, amelynek nem Alcaraz megy neki esélyesként. Az olasz ugye még veretlen idén, ami komoly nyomást helyez rá minden meccsén és nagyon érdekes lesz látni, hogyan birkózik meg ezzel a spanyol ellen. 

Ezzel az elődöntővel szombaton még részletesen foglalkozunk!

{"headTitle":"Jannik Sinner - Carlos Alcaraz","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner","odds":"1.66","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"2.22","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Ami a végső oddsokat illeti, Sinnerre bántóan alacsony az a 2.31...Ennyiért biztosan nincs érték az olaszban, miután papíron Alcaraz után még Medvedevet is le kellene győznie. 

Akkor már inkább a spanyollal lehet érdemes tartani, akire 3.25-öt kapunk. Érdekes, hogy Alcaraz tavaly az elődöntőben és döntőben éppen a Sinner, Medvedev kettőst győzte le, tehát nincs más dolga, mint megismételni az egy évvel ezelőtti végjátékot. Akkor egyébként 2.75-2.80 körül lehetett keresni Carlitos befutójával, ehhez képest a 3.25 kifejezetten tetszetős.

{"headTitle":"Indian Wells, végső győztes","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Sinner","odds":"2.31","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Medvedev","odds":"3.10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Alcaraz","odds":"3.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Paul","odds":"12.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ