Premier League

Így állhat bosszút az átvágott Chelsea-sztár? - 51-szeres oddsra fogadunk 🤬

  • varin

Aligha boldog a marokkói csillag, hogy Londonban kellett maradnia, ezt pedig a pályán is megmutathatja.

A téli átigazolási szezon egyik legdurvább sztorija egyértelműen Hakim Ziyeché, aki úgy tűnt, Párizsba költözik és Lionel Messiék csapattársa lesz. Ám a transzfer az utolsó pillanatokban meghiúsult, ha pedig hinni lehet a különböző lapértesüléseknek, élhetünk a gyanúval, hogy nem véletlenül.

3901145

A francia L'Équipe szerint kizárólag a Kékek hibájából hiúsult meg a kölcsönszerződés, akik

 

  • Először rossz dokumentumot küldtek el a PSG-nek.
     
  • Aztán elküldték a jó papírokat, aláírás nélkül.
     
  • Elküldtek egy második verziót, szintén aláírás nélkül.
     
  • Majd a határidő lejárta után sokkal, elküldtek minden papírt helyesen.

 

Bár a PSG próbálta megoldani az ügyet, mivel lejárt a transzferablak, Ziyech nem költözhetett át Párizsba, a tavaszt még biztosan a Chelsea-nél tölti.

A hírek szerint Ziyech nagyon kiakadt a történéseken, hiszen Párizsból kellett visszautaznia Londonba, így válogatottbeli csapattársainak kellett vigasztalnia őt.

Ziyech karrierje egyébként sem botrányoktól mentes, emlékezhetünk, a marokkói sztár korábban hazugsággal vádolta meg Vahid Halihodzic szövetségi kapitányt és csak azt követően volt hajlandó visszatérni a nemzeti csapathoz, hogy a szakembert eltávolították.

Kétséges persze, hogy Graham Potter mester kezdeti-e majd ilyen történések után Ziyecht,  mindenesetre a Sterlinget, Pulisicet és Félixet is nélkülöző tréner támadóínségben szenved, így lehet, hogy nem lesz választása.

Nem csodálkoznánk egy frusztrált, ideges marokkóin, így bölcs ötletnek tűnik bejátszani a lapokat, a pirossal pedig akár még 51-szeres pénzt is kaszálhatunk. Ha pedig esetleg csereként áll majd be, még magasabb oddsokat kaphatunk ezekre a tippekre!

{"headTitle":"Chelsea-Fulham","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2023-02-03 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Hakim Ziyech lapot kap","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Hakim Ziyech piros lapot kap","odds":"51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3901145] 2023-02-03 21:00:00 Chelsea - Fulhamx;