Premier League

Még mindig ez lehet a jó tipp a United meccsére!?

A Fulham otthonába látogatnak a Vörös Ördögök, ahol újabb kínkeserves meccs várhat a vendégek szurkolóira.

Már a 11. fordulót rendezik a hétvégén a Premier League-ben, a 14. helyezett Fulham pedig a 8. Manchester United ellen nyitja a játéknapot. Egy londoni sikerrel azonban akár meg is előzhetné riválisát a fővárosi alakulat.

Továbbra sem akar összeállni ez a Manchester United, szerdán épp a Newcastle ellen futott bele egy komoly zakóba Erik ten Hag csapata. A kiábrándító 3-0-ás vereség az Old Traffordon ráadásul négy nap alatt a második volt, hiszen a legutóbbi Premier League meccsen a városi rivális Manchester City is hármat számolt rá.

Lassan mondhatjuk, hogy ennél nem nagyon van már lejjebb, de a manchesteriek egyelőre semmi olyat nem mutattak, ami halvány reménysugár lehetne egy szebb novemberre. Az öt bajnoki siker ráadásul mind egygólos volt, a Fulham pedig a nyári pofon után szépen összerakta magát.

A londoniak a hét közben az Ipswich otthonában vívták ki a továbbjutást, ezzel a legjobb nyolc közé jutva a Ligakupában. A nyáron a legfőbb portréka, Mitrovics távozásával a kiesés is reális forgatókönyvként jelent meg Marco Silva gárdájának feje felett, de a szezonstart egyelőre inkább vetít előre egy nyugodtabb idényt. A nagyokkal nem bírt eddig, a Chelsea, a Tottenham és a City ellen is vereség lett a vége, de a Unitedet nehéz a topcsapatok közé aposztrofálni jelenleg...

A Unitednél visszaesett Casemiro, így nem léphet pályára, mellette a "szokásos" hiányzók pedig Amad Diallo, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Jadon Sancho és Luke Shaw. Raphael Varane játékára jó esély van viszont a védelemben. A hazaiaknál Tosin Adarabioyo, Issa Diop, Kenny Tete és Adama Traore marad ki.

Mire érdemes fogadni?

Nem tudunk bizalmat szavazni a Vörös Ördögöknek, így újra ellenük megyünk. A hazai vagy döntetlen opció ismételten egész korrekt pénzt fizet, márpedig látva a csapat formáját, az aktuális erőviszonyokat és a sérültek listáját, jó esélyt látunk rá, hogy újfent győzelem nélkül hagyja el a pályát a United. Eddig 5 győzelem és 5 vereség áll Rashfordék neve mellett, így a döntetlen nélküli opció is játszhatónak tűnik, hiszen még nem ikszeltek idén a Vörös Ördögök.


✅ Tipp #1: Fulham +0.5 @1.68
 

✅ Tipp #2: Nincs fogadás döntetlenre: Fulham @2.30


Fogadási határidő: november 4. 13:30