Premier League

Speciális tippel nyernénk a Fulham-Wolves bajnokin

Szoros meccs várható a felek közt, erre alapozva próbálunk meg egy tippet a találkozón.

Hétfőn a Fulham-Wolves mérkőzéssel zárul a Premier League 13. fordulója. A fogadóirodák viszonylag szoros mérkőzést várnak, ugyanakkor a hazaiakat hozták ki esélyesebbnek, a londoniakra ugyanis átlagosan 2.45-szörös pénzért lehet fogadni.

Csapathírek

A Fulhamnek jól jött a kéthetes leállás, ugyanis a PL-ben az utolsó négy meccsén nem tudott nyerni. Igaz, nem volt egyszerű a csapat sorsolása, hiszen a Tottenham (0-2), a Brighton (1-1) és az Aston Villa (1-3) otthonában is vizitált, míg hazai pályán a Manchester United (0-1) együttesét fogadta.

A megszerzett egy pont összességében arra volt mindössze jó, hogy a londoniak tartsák a tisztes távolságot a kieső zóna felett, bár csak a 15. helyen tanyáznak, még így is hét egységet vernek a már eggyel több meccset megvívó, 18., tehát már kieső pozícióban lévő Sheffield Unitedre. A ligakupában ugyanakkor még állnak, november első napján 3-1-re nyertek a másodosztályban második, vagyis feljutó helyen lévő Ipswich otthonában.

Hétfőn este Palhinha eltiltás, míg Diop, Adarabioyo és Muniz sérülés miatt marad ki Marco Silva együtteséből.

Ami a vendégeket illeti, a Wolves összességében jó passzban vonulhatott szünetre, vagyis számukra nem jött jól a leállás. A Farkasok ugyanis, eltekintve az Ipswich elleni ligakupa (2-3), valamint a Sheffield United elleni bajnoki (1-2) vereségektől, három sikert és két döntetlent számláltak, ráadásul nem is akárkik ellen.

A remiket az Aston Villa (1-1) és a Newcastle (2-2) csapatai ellen hozták össze, míg a legyőzöttek közt a Bournemouth (2-1), a Manchester City (2-1) és a Tottenham (2-1) található meg. Utóbbi csapatot ráadásul úgy nyomták le bő két hete, hogy a 90. percben még a Spurs vezetett 1-0-ra. Mindezeknek köszönhetően pedig a 12. helyen tanyáznak, s mindössze egy ponttal vannak a 10. pozícióban lévő, eggyel több meccset lejátszó Chelsea mögött.

Utóbbi meccsen ugyanakkor Dawson "kipontozta" magát, vagyis eltiltás miatt hétfőn este nem lehet ott a pályán, mellette pedig Pedro Neto és Hodge marad ki biztosan sérülés miatt Gary O'Neil alakulatából, míg Semedo szereplése bizonytalan.

Mire érdemes fogadni?

A felek idén még nem, tavaly viszont kétszer is találkoztak értelemszerűen, s akkor oda-vissza döntetlent játszottak egymással, Wolverhamptonban 0-0-ra, míg Londonban 1-1-re végeztek.

A szoros meccs és gyakorlatilag bármilyen kimenetel pedig most is benne van a pakliban, így pedig speciális piacon nyerészkednénk a találkozón. Ugyanis szoros meccs esetén jó esély van arra, hogy a felek, a nem túl magasan megszabott, 21,5-es határon, "overbe menjenek" az elkövetett szabálytalanságok piacán, pláne, hogy tavaly 21 és 29 volt a mérleg az egymás elleni meccseiken ezen a téren.


✅ Tipp #1: Szabálytalanságok száma 21,5 felett @1.80

Fogadási határidő: november 27. 21:00