Férfi kézi BL

Erre fogadunk a Veszprém BL-meccsén

A bakonyiak csütörtök este a Montpellier otthonában lépnek pályára.

Csütörtökön lép parkettre a Veszprém együttese a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában. A bakonyiak a Montpellier vendégei lesznek, ahol akár szoros mérkőzést is vívhatnak, a bukmékerek ugyanis a "V"-t átlagosan 1.60-szoros szorzón mérik.

Csapathírek

Továbbra is remek formában vannak a veszprémiek, az Európa-bajnokság miatti leállás után valamennyi tétmeccsüket megnyerték. Az NB I-ben a Csurgó, Tatabánya, PLER, Gyöngyös négyes sem okozott gondot nekik, így százszázalékos mérleggel vezetik a táblázatot. A Bajnokok Ligájában pedig a Porto elleni kiütéses idegenbeli sikert (40-26) követően egy héttel ezelőtt hazai pályán a GOG csapatát nyomták le (34-31).

A legrangosabb nemzetközi kupasorozat B jelű nyolcasából így már biztosan továbbjutottak, sőt harmadiknál rosszabb helyen nem végezhetnek. Ugyanakkor, ha a hátralévő két meccs alatt az éllovas, előttük négy ponttal vezető Barcelonát, vagy a második, előttük két egységgel vezető Magdeburgot, pontszámban behozzák, akkor előznek. S csak megjegyzésképp, jelen fordulóban a németek a spanyolokat fogadják, míg az utolsó körben a Magdeburg Veszprémbe látogat, avagy simán benne van a pakliban, hogy végül a magyar együttes az első két hely valamelyikén végez, avagy automatikusan a negyeddöntőbe jut.

A GOG ellen egyedül Marguc nem játszott a Veszprémből kisebb bokasérülés miatt, aki a hétvégén sem lépett pályára.

A Montpellier ugyanakkor kisebb gödörben várja a hétközi találkozót. Az Eb-t követően jól indított, a honi kupában és a bajnokságban összesen háromszor nyert, míg a BL-ben a Celjét győzte le, amivel bebiztosította továbbjutását, azonban az elmúlt két találkozója nem sikerült.

Előbb a Wisla Plock otthonában szenvedett négygólos (18-22) vereséget, így még izgulnia kell, hogy meg tudja-e tartani negyedik helyét a csoportban, majd a Starligueben is kikapott, méghozzá hazai pályán a PSG-től öt találattal (26-31). Amivel ugyan maradt a harmadik pozícióban, de a Nantes már három, míg a fővárosiak kilenc egységet vernek rá a bajnokságban.

A rossz forma mellett pedig több hiányzója is volt mostanság a hazaiaknak, a múlt heti találkozókat Pellas, Nacinovic, Hesham, Simone és Villeminot is kihagyta.

Mire érdemes fogadni?

A felek szeptemberben találkoztak utoljára, amikor is a Telekom hazai pályán 33-31-re tudott győzni egy jó második félidőnek köszönhetően.

Azóta sok idő telt el, a Veszprém még jobban összeállt, remek passzban van, győznie kell, a franciáknál vannak hiányzók, legutóbbi két meccsüket elveszítették, avagy nincsenek formában, a győzelmi kényszer az ő vállukat is nyomja, így mindezek tükrében mi a vendégek felé kacsingatunk fogadásügyileg.

Olyannyira, hogy azon a véleményen vagyunk, hogy a veszprémiek legalább két góllal megnyerik ezt a fontos mérkőzést, így erre fogadunk, közel kétszeres pénzért cserébe.


✅ Tipp #1: Veszprém -1,5 @1.94

Fogadási határidő: február 29. 20:45