Férfi kézi BL

Megint leveri a Barcát a Veszprém? Két tippötlet a csúcsrangadóra!

A BL két fő esélyese csap össze egymással csütörtökön, a Veszprém hazai pályán fogadja a Barcelonát.

A forduló legnagyobb rangadóját rendezik Veszprémben ezen a héten, hiszen a sorozat mindenkori esélyese, a Barcelona látogat a királynék városába. A két csapat azonos pontszámmal vezeti jelenleg a B-csoportot, hét győzelem mellett egyetlen vereség áll mindkét együttes neve mellett. 

A két sztárcsapat idén ősszel már egyszer összecsapott egymással és akkor hatalmas bravúrt végrehajtva a Veszprém csapata 41-36-os győzelmet tudott aratni a legendás Palauban.

A Veszprémnek egyelőre parádés szezonja van, hiszen a szeptember a dán GOG vendégeként elszenvedett vereségén kívül az összes találkozóját meg tudta idén nyerni. A nyári új szerzeményekkel mintha szintet tudott volna lépni a Veszprém, elképesztően magas szinten játszik a csapat és különösen támadásban tűnik megoldhatatlan feladatnak az ellenfelek számára. 

A Barcának sincs miért aggódnia, bár ott az elvárások mindig magasak. A katalánok egyetlen veresége a már említett Veszprém elleni hazai zakó, igaz a Super Globe-t nem tudták megnyerni, miután hosszabbításban alulmaradtak a Berlinnel szemben. 

 

Mire érdemes fogadni?

A fogadóirodák valamivel a Veszprém csapatát hozták esélyesebbnek ezen a találkozón, ami elsősorban a félelmetes hazai pályás mérlegnek szólhat. A Veszprém Aréna továbbra is a világ egyik legnehezebben bevehető kézis csarnoka, így érthető az oddsszabás. Ugyanakkor hiba lenne kiindulni abból, hogy a Veszprém idegenben le tudta győzni a Barcát, ez ugyanis nem jelenti automatikusan azt, hogy idehaza is meg tudta ismételni ezt a teljesítményt. 

A mi várakozásaink szerint ez egy nagyon szoros igazi ki-ki meccs lehet, a végeredmény tekintetében pedig 1-2-3 gólos különbség tűnik a reálisnak, de ez bármelyik oldalra nézve elmondható. 

Két játékostippet ajánlanánk a figyelmetekbe a meccsel kapcsolatban. A francia sztárbeállós Ludovic Fabregasra meghúzott 4.5 line korrektnek tűnik, de tekintettel arra, hogy volt csapata ellen lép majd pályára, lehet a franciában extra motiváció. Az odavágón ezt láthattuk és Fabregas 7 góllal zárta a meccset. 

A másik - talán erősebb tipp - az orosz átlövő Kosorotov overeztetése. A fiatal nehéz tüzér egyre jobban belejön a gólszerzésre, egyre több lehetőséget kap, így ezen a találkozón is összejöhet számára a 3 gólos produktum. 


✅ Tipp #1: Ludovic Fabregas góljai 4.5 felett@1.82 

✅ Tipp #2: Sergei Kosorotov góljai 2.5 felett @1.82

Fogadási határidő: november 30. 18:45