Angol foci

1.93-as fogadáskészítőt raktunk össze a Manchester United kupameccsére

A Manchester United a Wigan otthonába látogat, ahol meg kellene szakítani a rossz sorozatát a vendégeknek.

Az FA Kupa harmadik körének első felvonása hétfő este Wiganben zárul, ahol idei első meccsére készül a Manchester United, pihentetésről tehát felesleges beszélni, hiszen 9 napja volt felkészülni erre a 90 percre a vendégeknek. Kellett is az idő, ugyanis a decemberi Premier League mérleg 2-1-4 lett, ráadásul a Villa elleni győzelem is 0-2-ről jött össze, óriási bravúrral. Ne szépítsük, pocsék formában a United, de a harmadosztályban küzdő Wigannél azért nehéz könnyebb riválissal összefutni.

A 18. helyen áll a League 1-ben a Wigan, azonban nyolc pontot levontak a hazaiaktól, így pedig a középmezőny stabil tagja a pályán mutatott teljesítmény alapján a 2013-as FA Kupa döntős. A védekezése rendben van a Wigannak, a probléma a kevés lőtt gól, ugyanis nem arról beszélünk, hogy kihagyja a lehetőségeit, sokkal inkább, hogy kevés helyzetig jut el.

A United gyenge formája ellenére a két csapat közt óriási a különbség, de a sok sérült továbbra is nehezíti Ten Hag dolgát. Azt nehéz elképzelni, hogy ne a Vörös Ördögök irányítsák ezt a találkozót, a komoly labdabirtoklási fölény pedig előbb-utóbb góllá fog érni. Egy fogadáskészítőt raktunk össze, ahol a United úgy nyer, hogy mellette legalább öt szögletet rúg, de nem fog öt gólt látni a közönség. Bízunk annyira a hazai védelemben ugyanis, hogy óriási kiütés nem lesz, de egy 1-3 vagy 0-4 is beleférhet akár.


✅ Tipp #1: Manchester United nyer + 4.5 gól alatt + United 4.5 szöglet felett @1.92 

Fogadási határidő: január 08. 21:15