Angol foci

Kirúgták a magyar kapus csapatának edzőjét

Bogdán Ádám csapata, a Wigan Athletic nézhet új tréner után, miután menesztették Gary Caldwellt.

Wigan#eng-wigan#5

Igencsak gyengén szerepel a szép múltú Wigan Athletic a Championshipben, Bogdán Ádám csapata csupán a 23. helyen áll, két győzelemmel. A sikertelenség hatására a csapat vezetősége úgy döntött, menesztik Gary Caldwellt a csapat éléről. A játékosként és edzőként is a csapatnál dolgozó szakember az előző szezonban visszavezette a csapatot a másodosztályba, ám most nézhet új állás után.

"Nem is kérdés, hogy elnöki pályafutásom legnehezebb döntése volt Caldwell menesztése. Egyértelműen megérdemeltük tavaly a harmadosztályú bajnoki címet, ugyanakkor nem veszíthetünk több időt, változásokat kell eszközölni, hogy kimozdítsuk a csapatot a jelenlegi gödörből és megragadjuk a momentumot.

Szeretnénk megköszönni Garynek a kemény munkát és a legjobbakat kívánjuk neki a jövőben! Most pedig a legfontosabb célunk, hogy megtaláljuk Caldwell megfelelő pótlását" - nyilatkozta a csapat első embere, David Sharpe.

Bogdán Ádám egyébként a csapat összes eddigi bajnokiján pályára lépett és a számok alapján egyáltalán nem hibáztatható a jelenlegi helyzetért. A 14 találkozón mindössze 16 gólt kapott, kevesebbet, mint a 4. Norwich City és ugyanannyit, mint a 7. Birmingham City. Sokkal inkább a 13 lőt góllal van gond, amely a harmadik legkevesebb az egész ligában.

A Wigan Athletic legközelebb a Cardiff ellen játszik a bajnokságban. A Letics vereségére jelenleg 2.10-szeres szorzóért fogadhatunk a    -n.

209821