Championship

Egy jó meccs lesz ma, de naná, hogy arra van tippünk!

  • varin

Még akár magyar játékos is érintett lehet a Blackburn-Wigan meccsen.

Nem neveznénk az év meccsének a hétfő este sorra kerül Blackburn-Wigan találkozót, de 26-áig ez lesz az utolsó, fogadásra érdemes meccs, így megnéztük, mivel is lehet nyerni ma este.

{"headTitle":"Wigan-Blackburn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Blackburn","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Wigan","odds":"5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mindkét fél teljesítményét nyugodtan illethetjük a "meglepetés" jelzővel, ám amíg a Roversé nagyon pozitív, addig a Wigan éppen a másik oldalon áll. Tony Mowbray csapatát sokkal inkább a hátsó szekcióba száműztük a szezon végén, sem mint a top10-be, de a szezon feléhez érve bizony Gallagherék már nyugodt távolságból nézhetik a hátsó mezőnyt. A jó teljesítmény persze nem véletlen, vesztett pontok alapján a Rovers az egyik legjobb csapat hazai pályán, a szériájuk pedig egyenesen csodálatos.

Amíg a Blackburn hat meccse veretlen mind hazai pályán, mind összességében, addig a Wigan tíz meccse nyeretlen, idegenben pedig 0-3-8 a mérlegük.

Több fontosabb sérültje is van a vendégeknek, példának okáért a kapus, David Marshall maródi, de hiányzik egy középpályás és egy hátvéd is. Marshall sérülése utat nyithat egyébként a 22 éves Gyollai Dánielnek is, aki többször ülhetett már a cserepadon, és így lesz ez hétfőn este is, ha esetleg Jamie Jones megsérülne vagy kiállítják.

Természetesen semmi sincs még veszve az A's-nél, egy győzelem és máris újra Championship-csapatként tekinthetnek magukra, ahogyan a Roversnél is a realitás a középmezőny, nem a rájátszás. 

Alapvetően ez egy viszonylag gólszegény 90 percnek néz ki. A Wigan a helyezése ellenére sem kap olyan sok gólt, ahogyan a Blackburn is inkább a jó védelmének köszönheti eredményeit. Az 1.75-1.80-as odds nem tűnik rossznak a hazaira, de mi maradunk egy biztonságos Bet Buildernél.

{"headTitle":"Wigan-Blackburn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-23 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: 4 gól alatt + 1x","odds":"1.57","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3066107] 2019-12-23 20:45:00 Blackburn Rovers - Wigan Athleticx;